Ηράκλειο: Τον χτύπησε με κατσούνα για τα μάτια μιας γυναίκας

Ηράκλειο: Τον χτύπησε με κατσούνα για τα μάτια μιας γυναίκας

Ο νεαρός Κρητικός έκλεισε ραντεβού στον πρώην εραστή της φίλης του για να τον... ξυλοφορτώσει

kats
Έκλεισε ραντεβού στον πρώην εραστή της φίλης του για να τον... ξυλοφορτώσει, ένας νεαρός στo Ηράκλειο ο οποίος του επιτέθηκε με την κατσούνα του και του κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον στείλει στο νοσοκομείο! Ο δράστης του ξυλοδαρμού διέφυγε και αναζητείται.

Το βίαιο περιστατικό συνέβη σε ένα χωριό του δήμου Μινώα Πεδιάδας και ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη, όταν το 23χρονο θύμα διασκέδαζε σε ένα γλέντι μαζί με την παρέα του. Ο νεαρός αντίζηλός του, που είναι και συγχωριανός του, τον πλησίασε και του ζήτησε να συναντηθούν για να ξεκαθαρίσουν τις διαφορές που είχαν σχετικά με τον δεσμό που είχε ο 23χρονος με την κοπέλα που πλέον είχε συνδεθεί ερωτικά με τον δράστη.

Στο ραντεβού που είχε δοθεί για την επομένη, ο νεαρός πήγε χωρίς να φαντάζεται ότι ο «διάλογος» θα γινόταν με... ξύλο! Μόλις έφτασε, ο δράστης τον χτύπησε επανειλημμένα με την ποιμαντική ράβδο και έσπευσε να εξαφανιστεί. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου κατονόμασε τον δράστη και οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν παντού, χωρίς να καταφέρουν να εντοπίσουν τα ίχνη του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης