Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τα περιστατικά βίαςμέσα στο ΕΣΥ. Το πιο πρόσφατο, που καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), καταγράφηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων και είχε ως αποτέλεσμα σοβαρές υλικές ζημιές στον χώρο της μονάδας υγείας.
Σύμφωνα με το συμβάν που αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Μιχάλης Γιαννάκος, στο συμβάν «πρωταγωνίστησε» ενας Ρομά ο οποίος μπήκε στο Κέντρο Υγείας και τα έκανε «γυαλιά -καρφιά».
«Έσπασε πόρτες, παράθυρα, κατέστρεψε εναν απινιδωτή. Η ζημία εκτιμάται στις 20,000 ευρώ» λέει ο κ. Γιαννάκος, προςθέτοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων καταγράφεται τέτοιο συμβάν, αντιθέτως οι επιθέσεις κυρίως από Ρομά βρίσκονται, όπως λεει, στην εβδομαδιαία διάταξη.
Οι υπεύθυνοι του Κέντρου Υγείας Μεγάρων, σε αντίθεση με άλλους ομολόγους τους σε άλλες δημόσιες μονάδες υγείας, ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία η οποία και συνέλαβε τον εκτός εαυτού πολίτη.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.