Κοζάνη: Άνοιξε πυρ εναντίον παρέας και πήγε να τα… «τσούξει»!

Το κίνητρο της επίθεσης παραμένει άγνωστο

Κόπηκε απότομα η όρεξη για γλέντι στον 46χρονο ιδιοκτήτη ενός αγροτεμαχίου σε περιοχή της Κοζάνης και τους τέσσερις φίλους του ηλικίας 43 ως 48 χρόνων που διασκέδαζαν σε αυτό, όταν εμφανίστηκε αγριεμένος ένας 63χρονος και άρχισε να τους βρίζει και να τους απειλεί.

Όμως, δεν σταμάτησε στα λόγια, αλλά πήγε στο αγροτικό φορτηγάκι ιδιοκτησίας της συζύγου του με το οποίο είχε φτάσει στο αγροτεμάχιο, έβγαλε μια κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε δύο φορές προς το μέρος δύο μελών της παρέας, ευτυχώς χωρίς να τους τραυματίσει!

Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς, ο δράστης μπήκε ξανά στο αγροτικό και τράπηκε σε φυγή. Ωστόσο, μετά την καταγγελία της παρέας ξεκίνησαν αναζητήσεις και ο 63χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Σερβίων- Βελβεντού να τα… «τσούζει» σε ένα καφενείο σε περιοχή της Κοζάνης, όπου συνελήφθη.

Στο φορτηγάκι του βρέθηκε η επίμαχη καραμπίνα που κατασχέθηκε, όπως και ένας κάλυκας και δύο φυσίγγια τα οποία βρέθηκαν στο αγροτεμάχιο.

Ο «πιστολέρο» παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης, ο οποίος του απήγγειλε βαριές κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr