Θεσσαλονίκη: Νεκρός σε τροχαίο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
Ο 64χρονος Τάσος Χαριτωνίδεης βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα μετά από σφοδρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του - Είχε διατελέσει αντιδήμαρχος Λαγκαδά
Σε κλίμα πένθους θα διεξαχθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές στον δήμο ΛαγκαδάΘεσσαλονίκης, μετά τον αδόκητο χαμό του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Τάσου Χαριτωνίδη.
Ο 64χρονος βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα μετά από σφοδρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στο ύψος της Ξυλόπολης.
Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Ταχματζίδη είχε διατελέσει στο παρελθόν αντιδήμαρχος Λαγκαδά, ενώ ήταν παντρεμένος με την Χριστίνα Γκούντα με την οποία έχουν 4 παιδιά και 2 εγγόνια.
Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Δορκάδα.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.