Στόχος διαρρηκτώνέγιναν τα ξημερώματα τα γραφεία της εταιρείας «international services» στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες, που έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας, γνώριζαν καλά το χώρο και κινήθηκαν με άνεση. Οι διαρρήκτες, απενεργοποίησαν όλα τα συστήματα συναγερμού του κτηρίου και ανέβηκαν ανενόχλητοι στον όροφο όπου στεγάζονται οι οικονομικές υπηρεσίες. Εντόπισαν αμέσως τα χρηματοκιβώτια και μέσα σε λίγα λεπτά κατάφεραν να τα αρπάξουν.
Τα χρηματοκιβώτια που άρπαξαν οι δράστες περιείχαν, σύμφωνα με την εταιρεία, περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ!
Ήδη η αστυνομία έχει ξεκινήσει να παίρνει καταθέσεις από τους εργαζόμενους της εταιρείας.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Wolt διευρύνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις online αγορές supermarket.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.