Εμπρησμός σε πολιτικό γραφείο στον δήμο Αχαρνών

Εμπρησμός σε πολιτικό γραφείο στον δήμο Αχαρνών

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Σαλαμίνος και Πινδάρου - Μικρής έκτασης ζημιές - Δεν κινδύνευσαν άνθρωποι

aharnes
Άγνωστοι επιτέθηκαν και έβαλαν φωτιά σε πολιτικό γραφείο στον δήμο Αχαρνών Αττικής, με συνέπεια να προκαλέσουν υλικές ζημιές στο διαμέρισμα των 100τ.μ.

Το πολιτικό γραφείο (σύμφωνα με πληροφορίες της Χρυσής Αυγής) στεγάζεται στον 1ο όροφο πολυκατοικίας. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Σαλαμίνος και Πινδάρου. Η Πυροσβεστιική δέχθηκε κλήση στη 1:50 και στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με οκτώ πυροσβέστες.

Σύμφωνα με τυην Πυροσβεστική, πρόκειται για εμπρησμό από πρόθεση, ενώ η πυρκαγιά περιορίστηκε σχεδόν αμέσως, προκαλώντας μικρής έκτασης υλικές ζημιές.

Την προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς έχει αναλάβει το ανακριτικό της Πυροσβεστικής, ενώ έρευνα για το συμβάν πραγματοποιεί και η αστυνομία, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

Στο πολιτικό γραφείο ήταν άδειο τη στιγμή της εμπρηστικής επίθεσης, ενώ δεν κινδύνευσαν άνθρωποι από διπλανά διαμερίσματα, ή ιδιοκτησίες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης