Αυτοκτονία στην Καλογρέζα: Το εξώδικο που έστειλε η σύζυγος στον αυτόχειρα

Αυτοκτονία στην Καλογρέζα: Το εξώδικο που έστειλε η σύζυγος στον αυτόχειρα

Το ζευγάρι βρισκόταν σε διαμάχη

kremasmenogs1_2
Ένα δεύτερο σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι του 87χρονου αυτόχειρα αλλα και το εξώδικο που έστειλε πριν μερικές ημέρες η σύζυγος του και αποκαλύπτει το protothema.gr φέρνουν στην επιφάνεια συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τη δραματική υπόθεση της Καλογρέζας.

Ένα εξώδικο το οποίο κοινοποίησε στον ηλικιωμένο και αναφέρει ένα άγριο σκηνικό και τον ισχυρισμό ότι ο άνδρας της την έδιωξε από το σπίτι, ενώ στη δεύτερη επιστολή που συνοδεύεται από φωτογραφία του αυτόχειρα και έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών ο 87χρονος αναφέρει χαρακτηριστικά πως “αν μου τύχει ατύχημα, δολοφόνοι μου είναι οι ... (σ.σ κατονομάζει τα τέσσερα πρόσωπα που αναφέρει και στο γράμμα του).

geros01


Τι λέει το εξώδικο
Στις 30 Απριλίου, δηλαδή πριν ακριβώς από τρεις εβδομάδες, η σύζυγος του 87χρονου αυτόχειρα στέλνει εξώδικο στον ηλικιωμένο άνδρα της και αφού αναφέρεται σε ένα άγριο περιστατικό που συνέβη στις 24 Μαρτίου του 2019, όπου όπως αναγράφεται ο 87χρονος την έδιωξε από το σπίτι και της απαγόρευσε να επιστρέψει στη συνέχεια του ζητά να μην την εμποδίσει στο σπίτι που άλλωστε είναι και ιδιοκτησία της διαφορετικά θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του.

Το εξώδικο που αποκαλύπτει το protothema.gr έχει ως εξής:

Κλείσιμο
geros03
geros02












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης