«13η σύνταξη»: Άφησαν στο... περίμενε τους δικαιούχους προσωρινής σύνταξης

syn87

Σύμφωνα με στελέχη του ΕΦΚΑ, τη 13η σύνταξη έλαβαν όσοι βρίσκονταν ως συνταξιούχοι -προσωρινοί η οριστικοί- στο σύστημα τον Ιανουάριο

Και ουκ έστιν τέλος στις διαμαρτυρίες των συνταξιούχων που δεν έλαβαν το ποσό της 13ης σύνταξης το οποίο υπολόγιζαν.

Μάλιστα ορισμένοι κατήγγειλαν ότι δεν βρήκαν ούτε ένα ευρώ στο λογαριασμό τους αν και είναι δικαιούχοι προσωρινής σύνταξης. Σύμφωνα με τη διάταξη , τη 13η σύνταξη δικαιούνται 22.000 δικαιούχοι προσωρινής σύνταξης.

Θα λάβουν «13η σύνταξη» με βάση το ποσό της προσωρινής. Όταν δικαιωθούν, την οριστική τους σύνταξη θα ακολουθήσει η διαφορά του ποσού της 13ης σύνταξης, ώστε να εισπράξουν αναδρομικά το υπόλοιπο ποσό.

Σύμφωνα με στελέχη του ΕΦΚΑ, τη 13η σύνταξη έλαβαν όσοι βρίσκονταν ως συνταξιούχοι – προσωρινοί η οριστικοί- στο σύστημα τον Ιανουάριο. Όσοι έλαβαν προσωρινή σύνταξη αργότερα δεν περιελήφθησαν στο σύστημα. Ο φορέας διαβεβαιώνει ότι θα πάρει και αυτή η κατηγορία χωρίς να μπορεί όμως να προσδιορίσει ακόμα τον χρόνο καταβολής.

ΣΧΟΛΙΑ (5)

DON

Από τον Νοέμβριο του 2017 παίρνω προσωρινή. Δεν πιστώθηκε ούτε ένα σεντς. Ψεύτες!!

dim.

Παίρνω προσωρινή από τον Σεμπτέμβριο του 18. Δεν μου έβαλαν δεκάρα τσακιστή! Ψεύτες!

Με εκείνα τα αναδρομικά στους κληρονόμους ;

Σύμφωνα με τον νόμο έπρεπε να δοθούν και αναδρομικά στους κληρονόμους των συνταξιούχων των ειδικών μισθολογίων από τον Δεκέμβριο που πιστώθηκαν σε όσους ήταν εν ζωή. Δεκάρα τσακιστή δεν έβαλαν

Θεομπαίχτες

Ποιόν Ιανουάριο; του 2020; Εδώ δεν πήραν επίδομα κάλπης όσοι λαμβάνουν προσωρινή σύνταξη από το 2018. Ως φαίνεται ότι την ελάμβαναν "εκτός συστήματος" του ΕΦΚΑ.

cdc

ζήσε το όνειρο συνταξιούχε τώρα, μετά τις εκλογές όμως ξυρίζουν το γαμπρό, θα στα πάρουνε διπλά πίσω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΕΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!!!!!!! Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης