Καλαμάτα: Πάνω στα ελαιόδεντρα «φύτρωνε»… χασίς!

Καλαμάτα: Πάνω στα ελαιόδεντρα «φύτρωνε»… χασίς!

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν στο σπίτι και τον υπαίθριο χώρο ενός 55χρονου, οι αστυνομικοί εντόπισαν πάνω στα… κλαδιά των ελαιόδεντρων ένα καφάσι καλυμμένο με πράσινο ύφασμα για να μην διακρίνετα

kalamata01
Δεν ξεγέλασε του αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών το έξυπνο… καμουφλάζ με το οποίο προσπαθούσε να κρατήσει μακριά από τα ανεπιθύμητα βλέμματα την χασισοφυτεία του και την παραγωγή της, ένας 55χρονος στην Καλαμάτα.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν στο σπίτι του υπόπτου και τον υπαίθριο χώρο ολόγυρά του, οι αστυνομικοί εντόπισαν πάνω στα… κλαδιά των ελαιόδεντρων ένα καφάσι καλυμμένο με πράσινο ύφασμα για να μην διακρίνεται, καθώς και ένα μεταλλικό δοχείο! Όταν τα κατέβασαν από τις ελιές, βρήκαν στο πρώτο 21 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 60 εκατοστών και στο δεύτερο ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 72,6 γραμμαρίων!

Ακόμη, στο σπίτι του δράστη κατέσχεσαν μια ζυγαριά ακριβείας και ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς τη νόμιμη άδεια. Ο 55χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

*** Κατά την διάρκεια στοχευμένης έρευνας στην οποία υποβλήθηκε από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 22χρονος Έλληνας στην Κέρκυρα, διαπιστώθηκε ότι είχε πάνω του ακατέργαστη κάνναβη βάρους 33 γραμμαρίων και συνελήφθη. Όμως, στο σπίτι του και στον περιβάλλοντα χώρο, βρέθηκαν αργότερα και άλλες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 260 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ κατασχέθηκαν και 560 ευρώ. Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κερκύρας στον οποίο οδηγήθηκε ο νεαρός, του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης