Κόκκινο και μαύρο το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης για τη Γενοκτονία των Ποντίων
«Τιμούμε τα θύματα και μετατρέπουμε τη γνώση της Ιστορίας σε προωθητική δύναμη για το μέλλον. Ποτέ ξανά Γενοκτονίες» αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του
Κόκκινο και μαύρο χρώμα αλλάζουν την εικόνα της πρόσοψης του Διοικητηρίου, με αφορμή τις εκδηλώσεις μνήμης για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.
Με πρωτοβουλία της υφυπουργού Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης) Ελευθερίας Χατζηγεωργίου, το ΥΜΑΘ συμμετέχει με αυτόν τον τρόπο, σήμερα και αύριο, ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας, στις εκδηλώσεις, με το κόκκινο να συμβολίζει το αίμα των 353.000 αδικοχαμένων ψυχών και το μαύρο το διαχρονικό πένθος.
"Τιμούμε τα θύματα και μετατρέπουμε τη γνώση της Ιστορίας σε προωθητική δύναμη για το μέλλον. Ποτέ ξανά Γενοκτονίες", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΥΜΑΘ.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.