Το ΚΚΕ καταδικάζει τον εμπρησμό στο αυτοκίνητο της Μίνας Καραμήτρου

autokinito_karamitrou

Έντονη καταδίκη του ΚΚΕ για το κάψιμο του αυτοκινήτου της Μίνας Καραμήτρου -«Στρέφεται ενάντια στο έργο των δημοσιογράφων»

Τη σαφή καταδίκη του για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της δημοσιογράφου Μίνας Καραμήτρου, σήμερα τα ξημερώματα, στου Παπάγου εξέφρασε το ΚΚΕ.

Σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ τονίζει ότι «αυτή η ενέργεια όχι μόνο στρέφεται ενάντια στο έργο των δημοσιογράφων, αλλά ρίχνει νερό στο μύλο όσων έχουν συμφέρον από τον αποπροσανατολισμό και την ενίσχυση του κλίματος αστυνομοκρατίας και καταστολής».

ΣΧΟΛΙΑ (3)

dred

Den p;ate na gam.......τε χαυγιτες

Eiτε με Aλέξη είτε με Koύλη στα 4 oύλoι

@16:24: Eσύ που γoυστάρεις μουσoυλμάvoυς και λαθρoμεταvάστες να σε ληστεύoυν, vα σου βιάζoυν την αδερφή και την αvήλικη κόρη, να βλέπεις παvτού μπoύργκες στην γειτovιά σου, τράβα ψήφισε τον Koύλη και τον μαδoυρAλέξη που ovειρεύovται παγκoσμιoπoίηση παρέα με τους τριτoκοσμικoύς μάoυ μάoυ της Aσίας και της Aφρικής! Και μην ξεxάσεις να πεις στο κόμμα σου να φτιάξει ακόμη ένα τέμεvoς στην Aττική για να πρoσεύxovται τα τζιxάvτια!

Τακης

ΚΚΕδινα ειναι η Καραμητρου;;;; Τωρα εξηγειται το μενος της για την ΧΑ....κατι μάθαμε σημερα...

Ευαγγελία από Κερατσίνι

Τους εμπρησμούς των αυτοκινήτων στελεχών της ΧΑ πότε θα τους καταδικάσει το ΚΚΕ; 🤔

ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΠΙΘΗΚΟΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ

Κάποιος αριστερός παρακρατικός χαφιές θα το έκανε, ας τον αναζητήσουν στα ελεγχόμενα και χρηματοδοτούμενα τάγματα ασφαλείας του Σύριζα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης