Δεν τα κατάφερε η μια από τις δύο γυναίκες που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίοστην Πατησίων την περασμένη Πέμπτη.
Η γυναίκα κατέληξε το πρωί της Τρίτης στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός στο οποίο είχε μεταφερθεί με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι που υποχρέωσαν τους γιατρούς να την νοσηλεύσουν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Η άτυχη 60χρονη κατέληξε το πρωί της Τρίτης στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός στο οποίο είχε μεταφερθεί με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι που υποχρέωσαν τους γιατρούς να την νοσηλεύσουν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Στο τροχαίο δυστύχημα είχε τραυματιστεί και άλλη μια γυναίκα η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.
Το τροχαίο είχε σημειωθεί περίπου στις 9:30 το πρωί της περασμένης Πέμπτης όταν ένα ΙΧ στο οποίο επέβαινε ένας Αλβανός οδηγός έπεσε σε νησίδα στη συμβολή Πατησίωνκαι Μηθύμνης, με αποτέλεσμα να παρασύρει τις δύο γυναίκες και να τις πετάξει στο αντίθετο ρεύμα στο οποίο χτυπήθηκαν από άλλο αυτοκίνητο.
Οι εικονες που είχαν καταγράψει οι αυτόπτες μάρτυρες είχαν αποτυπώσει τη σοβαρότητα του τροχαίου δυστυχήματος.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.