16ο Φοιτητικό Συνέδριο ΔΕΤ: Ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της Τεχνητής Νοημοσύνης

fsdet

Την Τρίτη 14 Μαΐου

Οι φοιτητές του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας(ΔΕΤ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), με την καθοδήγηση και την επιστημονική επίβλεψη των μελών ΔΕΠ του τμήματος, για 16η συνεχή χρονιά, διοργανώνουν το Επιστημονικό Φοιτητικό Συνέδριο του ΔΕΤ, πιο ανανεωμένο από ποτέ, με θέμα «Management & AI: Deep Learning in Reinventing Business Process Optimization» στις 14 Μαΐου.

Το Φοιτητικό Συνέδριο του ΔΕΤ (ΦΣΔΕΤ), από το 2004, αποτελεί μία πανελλήνια συνάντηση ακαδημαϊκών, ερευνητών και φοιτητών όλων των βαθμίδων και στοχεύει στην ενημέρωση και την περαιτέρω εξοικείωση της φοιτητικής κοινότητας με τις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις στο πεδίο των νέων τεχνολογιών. Όπως κάθε χρονιά, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Συνεδριακό Χώρο της ΕΕΔΕ, και θα κάνει μια «βουτιά» στα άδυτα της Τεχνητής Νοημοσύνης, διερευνώντας τρόπους ενσωμάτωσης και αξιοποίησής της στην επιχειρηματική δραστηριότητα.

Στη φετινή διοργάνωση, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες μεταξύ άλλων από τους Δαμιανό Χατζηαντωνίου (Αναπληρωτής καθηγητής ΟΠΑ), Σταύρο Βάσσο (Helvia), Γιάννη Γκέκα (Accenture), Σεραφείμ Κατσικά (Metis), Ιωάννη Νικολακόπουλο (Code.hub), Ιωάννη Παπίδη (Κωτσόβολος) και Στέλιο Νικολιδάκη (Konilo) και να λάβουν μέρος σε workshops των εταιρειών Hetia, Allcancode, 100mentors, College Link και Sentio Solutions, Upstream και των οργανισμών Thinkbiz και Social Hackers.

Επίσης, το ΦΣΔΕΤ, προσφέρει στους φοιτητές (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς) τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις εργασίες και το ερευνητικό τους έργο, με ενδεικτική θεματολογία: Artificial Intelligence & Direct Marketing, Artificial Intelligence & Industry 5.0, Artificial Neural Networks, Automation, Big Data & Social Media, Business Intelligence & Analytics, Cognitive Computing, Data Governance, Deep Learning, Data Mining, Data Quality Management, Data Science, Machine Learning & Big Data, Predictive Analytics, Robotics, IOT & Industry 4.0, The Multi-Cloud Strategy, Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων, Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Επιχειρησιακή Πολιτική και Στρατηγική, Επιχειρηματικότητα, Ιδιωτικότητα και Ασφάλεια Δεδομένων, Οργανωσιακή Ψυχολογία, Πληροφοριακά Συστήματα, Τεχνολογία Λογισμικού και Ψηφιακή Καινοτομία. Η καλύτερη εργασία θα βραβευθεί στο τέλος του συνεδρίου.

Τη διοργάνωση του ΦΣΔΕΤ υποστηρίζουν οι χορηγοί επικοινωνίας: BusinessNews.gr, COMToday, Όμιλος Ναυτεμπορική, Skywalker.gr, Stentoras.gr και Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, οι εταιρείες ΕΕΔΕ, Κωτσόβολος, Το Κουλούρι του Ψυρρή , Global, Hetia, Nestle, PepsiCo, Pwc, Thinking (C)up, TYCO, Uniqko, καθώς και οι στρατηγικοί συνεργάτες Code.Hub, Startup Grind Athens, TEDxAUAthens, Β!zrupt, TEDxNTUA, College Link, City Campus, Think biz, Eestec, Business Review Greece, University Opportunities.

Για διαθέσιμα εισιτήρια δείτε εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site του Συνεδρίου, καθώς και τα προφίλ στα social media (Instagram και Facebook).

Σας περιμένουμε την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 να ζήσουμε μαζί αυτήν τη μοναδική εμπειρία γνώσης!

ΣΧΟΛΙΑ (1)

qaz

Κολοκύθια εις τον πάτερον. Aντί να διαβάσετε μαθηματικά και φυσική ασχολείστε με μ@λ@κίες. Ντουγάνια, ούτε την laplace δεν ξέρετε να λύσετε...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης