Χαλκίδα: Ξήλωσαν υδραυλικά και καλοριφέρ από έξι διαμερίσματα

Χαλκίδα: Ξήλωσαν υδραυλικά και καλοριφέρ από έξι διαμερίσματα

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έβαλε τέλος στα σχέδια των δραστών

astinomia
Αν υπήρχε βραβείο Γκίνες για το... θράσος, θα το κατακτούσαν επάξια δύο Έλληνες ηλικίας 31 και 24 χρόνων, οι οποίοι διέρρηξαν μέρα- μεσημέρι έξι διαμερίσματα στην ίδια πολυκατοικία σε περιοχή της Χαλκίδας, ξήλωσαν υδραυλικές σωληνώσεις καλοριφέρ, άρπαξαν έπιπλα και είδη οικιακής χρήσης και τα έβαλαν σε... κούτες για να τα μεταφέρουν.

Ήταν, μάλιστα, τόσο θρασείς ώστε αν και τράπηκαν σε φυγή όταν έγιναν αντιληπτοί, επέστρεψαν λίγη ώρα αργότερα στο κτίριο και αποπειράθηκαν να αρπάξουν και άλλα αντικείμενα, για να τα προσθέσουν σε αυτά που είχαν ήδη “σηκώσει” και τα είχαν αφήσει συσκευασμένα σε κουτιά στο προαύλιο της πολυκατοικίας, σαν να έκαναν... μετακόμιση

Ωστόσο, η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έβαλε τέλος στα σχέδια των δραστών, οι οποίοι συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια που ερευνά αν έχουν λεηλατήσει και άλλα κτίρια στην πόλη. Οι διαρρήκτες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που τους απήγγειλε κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους δικαιούχους που... τραβούσαν τα μαλλιά τους όταν είδαν σε τι κατάσταση ήταν τα σπίτια τους!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης