Θύμα ξυλοδαρμού από Πακιστανούς έπεσε το απόγευμα ιδιοκτήτης κρεοπωλείου στην αγορά Βλάλη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Thestival.gr, το θύμα της επίθεσης ζήτησε από τους Πακιστανούς που πουλούσαν λαθραία τσιγάρα να αποχωρήσουν μπροστά από το κατάστημά του.
Εκείνοι τον απείλησαν με αποτέλεσμα ο κρεοπώλης να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου για να καταγγείλει το περιστατικό. Όταν επέστρεψε στο κατάστημά του ομάδα περίπου είκοσι Πακιστανώντου είχε στήσει καρτέρι.
Του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο του το σώμα. Τη στιγμή της επίθεσης έφτασαν στο σημείο ο αδερφός και ένας φίλος του θύματος και τον γλίτωσαν από τα χέρια των Πακιστανών. Ο κρεοπώλης μετέβη εκ νέου στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλει μήνυση.
Λίγο αργότερα αστυνομικοί της ομάδας Ζ συνέλαβαν ένα άτομο που αναγνωρίστηκε ως δράστης της επίθεσης από τον παθόντα. Αστυνομικοί της πεζής περιπολίας συνέλαβαν και δεύτερο άτομο, το οποίο αναγνωρίστηκε επίσης ως δράστης.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.