Την καταβολή της 13ης σύνταξης στις 20 Μαΐου ανακοίνωσε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ1.
Ο κ. Πετρόπουλος υπογράμμισε ότι η 13η σύνταξη θα είναι ακατάσχετη και θα καταβληθεί και σε όσους παίρνουν προσωρινή σύνταξη με την πρόβλεψη να καταβληθούν τυχόν διαφορές, μόλις εκδοθεί η οριστική σύνταξη. Επιπλέον, ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης διευκρίνισε ότι όσοι δικαιούνται περισσότερες κύριες συντάξεις, θα λάβουν το ποσό της 13ης σύνταξης που αντιστοιχεί στο άθροισμα των κύριων συντάξεών τους.
«Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης θεωρούν λαϊκισμό και είχαν αποκλείσει τη χορήγηση της 13ης σύνταξης, την οποία κατήργησαν, μαζί με τα δώρα, ολοσχερώς το 2012. Εμείς την επαναθεσμοθετούμε, αξιοποιώντας τα δημοσιονομικά περιθώρια» τόνισε ο κ. Πετρόπουλος.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς