Εκλογές 2019: Αχτσιόγλου, Καραμανλής και Βενιζέλος διορίστηκαν δικαστικοί αντιπρόσωποι από... λάθος

Εκλογές 2019: Αχτσιόγλου, Καραμανλής και Βενιζέλος διορίστηκαν δικαστικοί αντιπρόσωποι από... λάθος

Δείτε την απόφαση διορισμού

ax12
Τα ευτράπελα δεν λείπουν λίγο πριν τις εκλογές, καθώς μια υπουργός, ένας πρώην πρωθυπουργός, ένας πρώην πρόεδρος κόμματος και ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, διορίστηκαν, προφανώς από λάθος… δικαστικοί αντιπρόσωποι για τις τριπλές εκλογές στις 26/5.

Και αυτό γιατί εκ των διορισθέντων είναι η… υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, η οποία, ως γνωστόν, είναι νομικός . Παρ' όλα αυτά, ως υπουργός, θα έπρεπε να εξαιρείται αυτοδικαίως, συνεπώς πρόκειται λογικά για λάθος του portal της Ολομέλειας, όπου δεν ενσωματώθηκαν σωστά τα στοιχεία που διαβιβάστηκαν από τους Δικηγορικούς Συλλόγους. Βεβαίως, πρόκειται για διαδικαστικό ζήτημα και προφανώς η υπουργός δεν θα πάει ως δικαστική αντιπρόσωπος σε εκλογικό τμήμα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στη Μενεμένη, όπου διορίστηκε.

Μάλιστα, κατά τις πληροφορίες του Reader.gr, από τη μη εξαίρεση, έχουν προκύψει αποφάσεις διορισμού και για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή (αναπληρωματικός στην Πιερία), για τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ( διορίστηκε στον Λαγκαδά), για τον εκπρόσωπο Τύπου της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά ( διορίστηκε στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης) αλλά και για τον πρώην υπουργό και νυν βουλευτή της ΝΔ Σταύρο Καλαφάτη (αναπληρωματικός στην Ημαθία).

Μάλιστα, κατά νεότερες πληροφορίες, στη λίστα των εκ παραδρομής διορισμών περιλαμβάνονται περίπου 50 πολιτικά πρόσωπα, όπως π.χ. ο Νίκος Δένδιας, η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο Κώστας Τζαβάρας, ο Κώστας Γκιουλέκας κ.α.

Το ότι έχει γίνει λάθος στο σύστημα, πάντως, δεν σημαίνει ότι ο κατά παράβλεψιν διορισμός της υπουργού, αλλά και των άλλων πολιτικών στελεχών, δεν είναι από τα αστεία παραλειπόμενα αυτών των εκλογών.

Η απόφαση διορισμού της υπουργού, όπως περιήλθε στο Reader.gr:

Κλείσιμο
reader12
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης