ΠΟΕΔΗΝ: «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Λήμνου

ΠΟΕΔΗΝ: «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Λήμνου

Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει την αυθαίρετη συμπεριφορά του αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου Λήμνου

limnos12
Τον τρόπο διοίκησης του αναπληρωτή διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), καταλογίζοντας του αυθαίρετη και προκλητική συμπεριφορά σε βάρος των εργαζομένων, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου.

Ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου είναι γιατρός, ακτινολόγος, του νοσοκομείου και διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας. Το Σωματείο των Εργαζομένων του οποίου τις αναφορές επικαλείται η ΠΟΕΔΗΝ, υποστηρίζει πως αναπληρωτής αντί να ασχολείται με τα προβλήματα του νοσοκομείου, επί της ουσίας τα προκαλεί ο ίδιος με τη συμπεριφορά του. Καταγγέλλουν συγκεκριμένο περιστατικό σε βάρος νοσηλεύτριας, την οποία ο ίδιος ζητεί να μετακινηθεί στο Ακτινολογικό τμήμα, κατά παράβαση της διαδικασίας, που ορίζει ότι πρέπει να έχει γίνει σχετική εισήγηση από τη Διευθύντρια της Νοσηλευτικής υπηρεσίας.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν επίσης πως ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας προσπάθησε να υποβαθμίσει τις υπηρεσίες των εργαζομένων ΑΜΕΑ του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, πρόκειται, πάντως, για τον «αναπληρωτή διοικητή του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν», ακολουθεί τα βήματα του Προϊσταμένου Αν. Υπουργό, που τον καλύπτει στις ενέργειες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης