Η σφαίρα βρέθηκε στο σχολείο τέσσερις ημέρες μετά την έναρξη των σχολικών μαθημάτων - Μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Αθήνα
Σφαίρα βρέθηκε στο σχολείο της 8χρονης Αλεξίας, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά από αδέσποτη σφαίρα, ανήμερα του Πάσχα στις Θεσπιές.
Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Star, η σφαίρα βρέθηκε στο σχολείο τέσσερις ημέρες μετά την έναρξη των σχολικών μαθημάτων. Η βολίδα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Αθήνα προκειμένου να υπάρξει έλεγχος.
Την ίδια ώρα, η υγεία της ανήλικης που χτυπήθηκε από την αδέσποτη σφαίρα, παραμένει σταθερή και οι γιατροίεμφανίζονται περισσότερο αισιόδοξοι.
«Μου λείπει το παιδί μου» είπε η μητέρα της Αλεξίας στο Star, ενώ ο πατέρας πρόσθεσε: «Προσευχόμαστε για την κορούλα μας. Ελπίζουμε μέρα με τη μέρα ότι η κατάστασή της θα βελτιωθεί. Ένα τεράστιο γιατί βασανίζει την ψυχή μας».
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.