Πάτρα: Συνελήφθη η μητέρα που άφησε τα παιδιά της να περιφέρονται ολομόναχα

Πάτρα: Συνελήφθη η μητέρα που άφησε τα παιδιά της να περιφέρονται ολομόναχα

Τα δύο παιδιά, 2 και 4 ετών, περιφέρονταν ολομόναχα το πρωί της Παρασκευής στους δρόμους της Πάτρας – Η μητέρα τους, μια 34χρονη Ρομά συνελήφθη και διώκεται για έκθεση ανηλίκων

astynomia_7
Μέσα σε λίγες ώρες εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τη μητέρα που άφησε τα δυο ανήλικα παιδιά της να περιφέρονται ολομόναχα στην Πάτρα, το πρωί της Παρασκευής, εκτεθειμένα για αρκετά μεγάλο διάστημα σε κάθε λογής κινδύνους.

Πρόκειται για μια 34χρονη Ρομά, η οποία συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκων, χωρίς να εξηγήσει κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκαν να περιφέρονται μόνα τους το ηλικίας δυο χρόνων αγόρι και το 4χρονο κοριτσάκι της.

Τα ανήλικα παιδιά είχαν εντοπιστεί στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Ναυαρίνου καλά στην υγεία τους και φιλοξενήθηκαν στο μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας, έως ότου ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό των γονιών τους. Ωστόσο, ο εισαγγελέας θα κρίνει αν θα αφαιρέσει την επιμέλειά τους από την 34χρονη μητέρα τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης