Μαλεσίνα: Γύρισαν για να πάρουν το κλεμμένο μηχανάκι και συνελήφθησαν

Μαλεσίνα: Γύρισαν για να πάρουν το κλεμμένο μηχανάκι και συνελήφθησαν

 Το μοτοποδήλατο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του και οι τρεις νεαροί προσήχθησαν 

astynomia_2
Από τη Μαλεσίνα ξεκίνησαν για τη Λάρυμνα μια ανήλικη κοπέλα και δυο νεαροί φίλοι της, με σκοπό να κλέψουν ένα μοτοποδήλατο. Όμως, έγιναν αντιληπτοί και το εγκατέλειψαν προσωρινά με σκοπό να γυρίσουν αργότερα για να το πάρουν. Όμως, το είχαν ήδη εντοπίσει αστυνομικοί και το επιτηρούσαν κρυμμένοι!

Μόλις η 17χρονη Αλβανίδα και οι δυο Έλληνες ηλικίας 19 και 20 χρόνων επέστρεψαν το βράδυ της Τετάρτης στον επαρχιακό δρόμο Μαλεσίνας- Θεολόγου για να φορτώσουν το κλεμμένο μηχανάκι στο αγροτικό φορτηγάκι τους, πετάχτηκαν μπροστά τους άνδρες της ΟΕΠΤΑ που καραδοκούσαν και τους συνέλαβαν. Το μοτοποδήλατο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του και οι τρεις νεαροί προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Λοκρών που ερευνά αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές, πριν οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

*** Σε ένα ανθοπωλείο στην Πάτρα μπήκε το βράδυ της Πρωτομαγιάς ένας 38χρονος, δήθεν για να αγοράσει λουλούδια, αλλά έβαλε στην τσέπη του το κινητό της 28χρονης υπαλλήλου και τράπηκε σε φυγή! Η κοπέλα ενημέρωσε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι εντόπισαν άμεσα τον δράστη, βρήκαν πάνω του την κλεμμένη συσκευή και τον προσήγαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης