Θήβα: «Δεν τον συγχωρώ, ο θεός μπορεί» λέει για τον 54χρονο ο πατέρας της Αλεξίας

paidon_main01

«Η συμπεριφορά του δείχνει πως δεν είναι σωστός άνθρωπος. Φέρθηκε πολύ άσχημα», τόνισε ο πατέρας - Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η 8χρονη στην εντατική του «Αγλαΐα Κυριακού»

Την ώρα που η 8χρονη Αλεξία δίνει μάχη για τη ζωή της στην εντατική του «Αγλαΐα Κυριακού», ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού που χτυπήθηκε από την αδέσποτη σφαίρα στη Θήβα είπε ότι δεν δίνει... άφεση αμαρτιών στον 54χρονο.

«Δεν μπορώ να συγχωρέσω τον δράστη. Ας τον συγχωρέσει ο Θεός. Θα τον συγχωρούσα μόνο αν εμφανιζόταν μόνος του και δεν προσπαθούσε να στείλει το όπλο στην Αθήνα», είπε ο πατέρας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

«Η συμπεριφορά του δείχνει πως δεν είναι σωστός άνθρωπος. Φέρθηκε πολύ άσχημα», ανέφερε ο πατέρας.

«Έχω πίστη. Το παιδί μου ζει. Δεν θα το κλάψω από τώρα. Θα γίνει καλά. Κι αυτοί που δεν πιστεύουν στο Θεό, θα το πιστέψουν. Κάναμε ένα τάμα στον Ταξιάρχη για το παιδί μας», είχε πει πριν από λίγες ημέρες στο Star, η μητέρα της Αλεξίας.

ΣΧΟΛΙΑ (5)

Νέα Δημοκρατία

Αυτό εκλαμβάνεται ως βεβαιότητα της υπόστασης της προσυμπαντικής κοσμογόνου προσωποσύνης (θεός).

Σίμος

Κάνετε λάθος. Τέτοιους ανθρώπους τους χρειάζεται ο κλάδος. Με πίστη και φόβο Θεού. Τρέχαμε τη μητέρα μου στα νοσοκομεία της Αθήνας και οι άθεοι πραγματιστές μας λέγανε "δε γίνεται κάτι" και μας δείχνανε την πόρτα. Στην ψυχρα. Μια θεοσεβούμενη γιατρός από τη Χίο, με υπομονή και πίστη Θεού θεραπευσε τον άνθρωπο μας. Είδε τη μητέρα μου σαν άνθρωπο, σαν ψυχή, και όχι ως ανίατη περίπτωση και στατιστικά δεδομένα. Ο πατέρας μου για να την ευχαριστήσει, την μέρα που φεύγανε, της έδωσε ενα φάκελο με χρηματα αλλά η γιατρός δεν τα δέχτηκε. Εμπιστεύομαι τους θεοσεβούμενους γιατρούς και δε χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο.

Σίμος

Προς @Μαρια 19:32

συριζοϊατρός

Κοίταξε. Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, αλλά αν ο άνθρωπος βασανίζεται και δεν υπάρχει πολύς χώρος, έρχεται ξανά στο προσκήνιο η σημασία της αριστεράς. Δεν μιλώ για φόνο, αλλά για να χώνεις εκατό σωληνάκια και ορούς σε ασθενή σε άθλια κατάσταση, θα πρέπει να το θέλει ο ίδιος.

Νοσηλευτής παιδιών

Ας είναι πιο συγκαταβατικός ο πατέρας της μικρής. Γιατί αν πάει καλά η μικρή-και όλοι το ευχόμαστε-χρειάζεται η βοήθεια του Θεού. Και η βοήθεια του Θεού έρχεται και με τη συγχωρητικότητα.

Μαρία

Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται ο άνθρωπος αυτός είναι θρησκευτικό κήρυγμα. Μην παίζετε με τον πόνο των ανθρώπων. Κι αν είστε νοσηλευτής παιδιών να αλλάξετε επάγγελμα. Δεν χρειάζεται θρησκόληπτους αυτό το επάγγελμα.

πρώην συριζαίος

Αυτό είναι αλήθεια. Μόνο η Νέα Δημοκρατία και η ορθοδοξία θα μας απαλλάξει από την ανωμαλία του ινδουισμού, του αθεϊσμού και του σιντοϊσμού. (δεν αναφέρω το ισλάμ και το έγκλημα διότι ταυτίζονται με την κόλαση) ΚΑΤΩ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΩΝ!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης