Serial killer στην Κύπρο: Οι βουλγαρικές ρίζες και το μοντέλο που συνάντησε πριν τη σύλληψή του

Serial killer στην Κύπρο: Οι βουλγαρικές ρίζες και το μοντέλο που συνάντησε πριν τη σύλληψή του

Βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν ότι η μητέρα του ήταν Βουλγάρα - Το μοντέλο ήταν μία από τις τελευταίες γυναίκες που είχε συναντήσει πριν συλληφθεί - Συνάντηση Αναστασιάδη με εκπροσώπους χωρών εκτός ΕΕ

serial_killer_kypros_art
Βουλγαρικές ρίζες φέρεται να έχει ο 35χρονος serial killer της Κύπρου, ο οποίος έχει ομολογήσει τη δολοφονία τουλάχιστον επτά γυναικών, σύμφωνα με βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης.

«Ο δολοφόνος έχει ρίζες από τη Βουλγαρία, η μητέρα του είναι από τη Στάρα Ζαγόρα και οι ερευνητες υποστηρίζουν ότι υπάρχουν περισσότερα θύματα. Μία από τις τελευταίες γυναίκες που είχαν συναντηθεί μαζί του πριν από τη σύλληψή του ήταν ένα μοντέλο από τη Βουλγαρία, ονόματι Teya Georgieva», δήλωσε ο ανταποκριτής του δικτύου NOVA στην Αθήνα.

«Συναντούσε τα θύματά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλες ήταν αλλοδαπές, κυρίως Ασιάτισσες, αλλά και από που εργάζονταν στην Κύπρο ως οικιακές βοηθοί», πρόσθεσε η ανταποκρίτρια, προσθέτοντας ότι οι «οι ψυχολόγοι πιστεύουν ότι τα εγκλήματα προκαλούνται από σοβαρό τραύμα στην παιδική του ηλικία, οι γονείς του πήραν διαζύγιο πριν από 12 χρόνια και μένει με τον πατέρα του».


bulgary

Ανασύρθηκε τσιμεντένια πλάκα από την Κόκκινη Λίμνη

Το απόγευμα της Πέμπτης, το συνεργείο της Πυροσβεστικής και της ιδιωτικής εταιρείας που διεξάγει έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη για εντοπισμό των πτωμάτων που πέταξε μέσα σε βαλίτσες ο serial killer Νίκος Μεταξάς, έφερε στην επιφάνεια μια τσιμεντένια πλάκα που βρισκόταν σε βάθος τριών μέτρων.

Κλείσιμο
Παρά τις προσπάθειες να βρεθεί κοντά στη σημείο και κάποια από τις βαλίτσες αυτό δεν έγινε κατορθωτό και η προσπάθεια θα συνεχιστεί αύριο.

Στη Κόκκινη Λίμνη είχε μεταβεί και ιατροδικαστής για το ενδεχόμενο ανάσυρσης κάποιου από τα δύο πτώματα που αναζητούνται.

KOKKINI_LIMNH_PLAKA_TSIMENTOU
Συνάντηση αναστασιάδη με προξένους χωρών εκτός ΕΕ

Ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης θα έχει αύριο συνάντηση με Ύπατο Αρμοστή και προξένους χωρών εκτός Ε.Ε. οι οποίες έχουν σημαντικό αριθμό εργαζομένων ως οικιακοί βοηθοί στην Κύπρο.

Σκοπός της συνάντησης είναι να εκφράσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τη θλίψη του για τα τραγικά θύματα των στυγερών εγκλημάτων που αποκαλύφθηκαν και τη συγγνώμη εκ μέρους της Κυπριακής Πολιτείας για τυχόν παραλείψεις στον χειρισμό των σχετικών υποθέσεων, αλλά και να ενημερώσει για μέτρα που προτίθεται να λάβει η Κυβέρνηση για την ενίσχυση των μηχανισμών και διαδικασιών χειρισμού τυχόν παραπόνων που υποβάλλονται από αυτές τις εργαζόμενες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης