Ναύπακτος: Οικιακή βοηθός ξάφριζε επί 14 μήνες έναν ηλικιωμένο

astynomia-2-735x400

Όταν οι συγγενείς του ηλικιωμένου διαπίστωσαν ότι είχαν κάνει φτερά οι οικονομίες και τα τιμαλφή που είχε στο σπίτι, οι υποψίες έπεσαν αμέσως στην 67χρονη που είχε πρόσβαση σε όλους τους χώρους και έμενε επί ώρες μόνη μαζί του

Την εμπιστοσύνη που της είχαν δείξει οι συγγενείς ενός ηλικιωμένου, οι οποίοι την είχαν προσλάβει για να τον φροντίζει μέσα στο σπίτι του στη Ναύπακτο, εκμεταλλευόταν μια 67χρονη Ελληνίδα οικιακή βοηθός η οποία ξάφριζε συστηματικά τον ανήμπορο άνδρα επί 14 ολόκληρους μήνες!

Όταν οι συγγενείς του ηλικιωμένου διαπίστωσαν ότι είχαν κάνει φτερά οι οικονομίες και τα τιμαλφή που είχε στο σπίτι, οι υποψίες έπεσαν αμέσως στην 67χρονη που είχε πρόσβαση σε όλους τους χώρους και έμενε επί ώρες μόνη μαζί του. Μάλιστα, από τις 17 Φεβρουαρίου του 2018 που είχε προσληφθεί, είχαν εξαφανιστεί μετρητά ύψους 11.000 ευρώ και κοσμήματα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.

Ωστόσο, από τις 2 Απριλίου η 67χρονη οικιακή βοηθός είχε εγκαταλείψει την εργασία της και, παρά τις αναζητήσεις που ξεκίνησαν όταν ταυτοποιήθηκε, στάθηκε αδύνατο να εντοπιστεί από τους αστυνομικούς του τμήματος Ναυπακτίας. Έτσι, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος της και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

grip2

Οι ειδικοί επισημαίνουν πως οι επισκέψεις πολιτών σε γιατρό με συμπτώματα γριπώδους συνδρομής βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα σε σύγκριση με την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα - Πιο χαμηλή, σε σύγκριση με τις προηγούμενες εβδομάδες, είναι και η κυκλοφορία του ιού του Δυτικού Νείλου