Αίγιο: Η μητέρα αρνείται ότι πέταξε το παιδί της στα σκουπίδια

Αίγιο: Η μητέρα αρνείται ότι πέταξε το παιδί της στα σκουπίδια

Η γυναίκα που φαίρεται ότι είναι η μητέρα του μωρού ισχυρίζεται ότι δεν πέταξε το παιδί στα σκουπίδια - Έκανε λόγο για γυναικολογικά προβλήματα και αποβολή

mwro_kados_art
Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Αιγίου η υπόθεση με το νεκρό μωρό που βρέθηκε, την Πέμπτη το πρωί, σε κάδο σκουπιδιών.

Σύμφωνα με αρχικές πληροφορίες μία γυναίκα περίπου 30 - 35 χρονών εισήχθη με αιμορραγία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου μετά από επιπλοκή τοκετού, χωρίς όμως να έχει μαζί της το νεογέννητο.

Το νεογνό βρέθηκε αργότερα νεκρό σε έναν κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο.

Η γυναίκα που εντοπίστηκε στη Μαιευτική Γυναικολογική κλινική, σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το βρέφος γεννήθηκε νεκρό και ομολόγησε ότι εκείνη το πέταξε στα σκουπίδια για να κρύψει τη γέννα, αφού ήταν παιδί εκτός γάμου και φοβόταν τον κοινωνικό της περίγυρο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του thebest.gr η γυναίκα που νοσηλεύεται φρουρούμενη (δεν πρόκειται για σύλληψη) φέρεται να αρνείται ότι γέννησε και πως πέταξε το παιδί στα σκουπίδια, καθώς μίλησε στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ για γυναικολογικά προβλήματα και αποβολή.

Σύμφωνα με την πρώτη μακροσκοπική ιατροδικαστική εκτίμηση ο θάνατος του βρέφους επήλθε λίγες ημέρες πριν, Κυριακή - Δευτέρα, αναφέρουν οι πληροφορίες.

Κλείσιμο
Για τη διελεύκανση της υπόθεσης θα γίνει εξέταση DNA ώστε να διαπιστωθεί αν η γυναίκα, που είναι ανύπαντρη, είναι η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια.

Το βρέφος εντοπίστηκε σε σακ βουαγιάζ στον κάδο απορριμμάτων από γυναίκα υπάλληλο του Δήμου στον τομέα της Καθαριότητας, η οποία μάλιστα, σύμφωνα με το thebest, δεν άντεξε στη θέα που αντίκρισε και λιποθύμησε.

ebodxndaoz5cb86c6fe6199
msxgbjdzma5cb86c82542f2
acdqoovkcx5cb86c8c3cc3b
ymkcdbvsrt5cb86c96598a9
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης