Καιρός: Επιμένει να είναι άστατος με βροχές, καταιγίδες ακόμα και χαλάζι

Καιρός: Επιμένει να είναι άστατος με βροχές, καταιγίδες ακόμα και χαλάζι

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή

weather
Ο καιρός θα συνεχίσει να μας ταλαιπωρεί και σήμερα καθώς αναμένεται να είναι άστατος με νέες βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται και από τοπικές χαλαζοπτώσεις.
Στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν λίγες νεφώσεις, οι οποίες σταδιακά -στα κεντρικά και τα βόρεια- θα πυκνώσουν και θα «δώσουν» βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα καιρικά φαινόμενα, μάλιστα, ενδέχεται να συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, 8 έως 17 βαθμούς στην κεντρική και νότια Ελλάδα, 5 έως 19 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα, 14 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 10 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, με εξαίρεση το νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 6-7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Στο μεταξύ, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας, όταν και σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς.

Αντίστοιχο το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη, με τον υδράργυρο να φθάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα μέτριοι 4-5 μποφόρ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης