Θεσσαλονίκη: Εισβολή προσφύγων σε αμαξοστοιχία για την Ειδομένη - Ο οδηγός ακινητοποίησε το τρένο

Θεσσαλονίκη: Εισβολή προσφύγων σε αμαξοστοιχία για την Ειδομένη - Ο οδηγός ακινητοποίησε το τρένο

Ο μηχανοδηγός ειδοποίησε την αστυνομία προκειμένου να παρέμβει - Οι πρόσφυγες και μετανάστες τράπηκαν σε φυγή μόλις κατέφτασε η αστυνομία

thes_train
Πρόσφυγες και μετανάστες εισέβαλαν σε αμαξοστοιχία που κατευθυνόταν προς την Ειδομένη, στα σύνορα με τα Σκόπια, με αποτέλεσμα ο μηχανοδηγός να ακινητοποιήσει το τρένο λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη και να ειδοποιήσει την αστυνομία, προκειμένου να επέμβει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μηχανοδηγός εμπορικής αμαξοστοιχίας, που ξεκίνησε από Θεσσαλονίκη για Ειδομένη, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι είχαν επιβιβαστεί παρανόμως στα βαγόνια πρόσφυγες και μετανάστες. Ο μηχανοδηγός ακινητοποίησε την αμαξοστοιχία στο ύψος της Βιομηχανικής Περιοχής της Σίνδου, λίγο μετά τις 19:00.

Στο σημείο έσπευσαν σταθμοί της Τροχαίας και της Ασφάλειας. Κατά τη άφιξη της Αστυνομίας άτομα που βρίσκονταν στα βαγόνια τράπηκαν σε φυγή. Η αμαξοστοιχία συνέχισε το δρομολόγιό της. Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται η συγκεκριμένη τακτική από παράτυπους μετανάστες που επιθυμούν να κινηθούν προς τα σύνορα.

Πηγή: www.thestival.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης