Θεσσαλονίκη: Πακιστανός προσπάθησε να μεταφέρει με λεωφορείο μετανάστες

Θεσσαλονίκη: Πακιστανός προσπάθησε να μεταφέρει με λεωφορείο μετανάστες

Οι αρχές συνέλαβαν έναν 28χρονο υπήκοο Πακιστάν, που προσπάθησε να μεταφέρει παράνομα οκτώ παράτυπους μετανάστες – Είναι η δεύτερη μεταφορά μεταναστών με υπεραστικό λεωφορείο σε ένα 24ωρο

astynomia_4
Οκτώ παράτυπους μετανάστες, υπηκόους Μπαγκλαντές προσπάθησε να μεταφέρει παράνομα, με υπεραστικό λεωφορείο, ένας 28χρονος από το Πακιστάν, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του από τους αστυνομικούς, μετά από έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς σε περιοχή της Βόλβης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κατηγορούμενος για διακίνηση μεταναστών, συλληφθείς επιβίβασε τους μετανάστες (όλοι τους υπήκοοι Μπαγκλαντές) που είχαν εισέλθει παράνομα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου. Για τη μεταφορά θα έπαιρνε χρήματα από συγγενικά τους πρόσωπα.

Είναι η δεύτερη παράνομη μεταφορά παράτυπων μεταναστών με υπεραστικό λεωφορείο μέσα σε ένα 24ωρο. Προχθές συνελήφθησαν δύο νεαροί, από το Πακιστάν και το Μπανγκλαντές, που σύμφωνα με την Αστυνομία είχαν εφοδιάσει με εισιτήρια δώδεκα συμπατριώτες τους, προκειμένου να αυτοί να φτάσουν από την Ασπροβάλτα στη Θεσσαλονίκη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης