Ανάποδα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας ταξίδεψε για 13 χλμ. το πρωί της Δευτέρας ο οδηγός ενός αυτοκινήτουμέχρι τελικά να τον σταματήσουν οι εργαζόμενοι της Νέας Οδού.
Το κόκκινου χρώματος αυτοκίνητο μπήκε ανάποδα στην εθνική οδό στο ύψος της εξόδου Χαλκίδας (στο 65,5 χλμ)και για αρκετά χιλιόμετρα κινήθηκε στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.
Οι άνθρωποι της Νέας Οδού σταμάτησαν το αυτοκίνητο στο 52,5 χλμ. αφού, δηλαδή, διένυσε μια απόσταση 13 χιλιομέτρων.
Τους οδηγούς που κινούνταν κανονικά στην εθνική οδό προειδοποιούσε ένα βαν της Νέας Οδού το οποίο έκανε ζιγκ-ζαγκ για να υποχρεώσεις τα υπόλοιπα οχήματα να επιβραδύνουν ενώ άναβε φωτεινή ένδειξη «κίνδυνος».
Τελικά το κόκκινο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, σταμάτησε στη ΛΕΑ ενώ η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε πλήρως λίγη ώρα αργότερα.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας