Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Αθώοι δυο ηθοποιοί και ο γνωστός παρουσιαστής

Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Αθώοι δυο ηθοποιοί και ο γνωστός παρουσιαστής

Αναμένεται η απόφαση για τους υπόλοιπους κατηγορούμενους που ζητούν την αναγνώριση ελαφρυντικών

kolonaki-sou
Αθώοι κρίθηκαν το πρωί της Δευτέρας γνωστοί κατηγορούμενοι στην υπόθεση με το σουσάδικο της κόκας στο Κολωνάκι, η οποία εκδικάζεται από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Συγκεκριμένα το δικαστήριο αθώωσε γνωστή ηθοποιό και το γιο της, που είχαν συμμετοχή στην συγκεκριμένη επιχείρηση, γνωστό παρουσιαστή, όπως επίσης και άλλη γνωστή ηθοποιό, η οποία έμεινε ατιμώρητη.

Αθώος κρίθηκε, επίσης, ένας ακόμη κατηγορούμενος της υπόθεσης, συνιδιοκτήτης του μπαρ-ρέστοραν και μεγαλοεπιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης, ενώ οι δικαστές έκριναν ότι πρέπει να μείνει ατιμώρητη άλλη προβεβλημένη ηθοποιός που εμπλέκονταν στην υπόθεση. Μάλιστα, οι συνήγοροι της τελευταίας Σ. Κεχαγιόγλου και Γ. Δρύλλης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την απόφαση ως προς την εντολέα τους.

Επίσης ο συνήγορος του μεγαλοεπιχειρηματία που επίσης αθωώθηκε κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος δήλωσε: «Εγινε το νόμιμο και αυτονόητο μετά από μία εξαιρετική διαδικασία».

Η διαδικασία πάντως βρίσκεται σε εξέλιξη με τους υπόλοιπους κατηγορουμένους να ζητούν αυτή τη ώρα την αναγνώριση ελαφρυντικών, ενώ αναμένεται εντός της ημέρας η τελική απόφαση του δικαστηρίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης