Λαθρέμπορος με καταδίκη συνελήφθη στον Προμαχώνα

Λαθρέμπορος με καταδίκη συνελήφθη στον Προμαχώνα

Εις βάρος του εκκρεμούσε  καταδικαστική απόφαση για λαθρεμπορία

police
Σαν… κύριος προσπάθησε να φύγει από τη χώρα μέσω του Προμαχώνα ένας 39χρονος Έλληνας, χρησιμοποιώντας πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με άλλα στοιχεία, καθώς ο ίδιος ήταν φυγόποινος και αν έδινε τα πραγματικά του θα συλλαμβανόταν.

Ωστόσο, δεν απέφυγε τις χειροπέδες αφού οιαστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου διαπίστωσαν την πλαστότητα. Στη συνέχεια, αποκαλύφθηκε ότισε βάρος του 39χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά για λαθρεμπορία, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης εννέα ετών. Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Σερρών έδωσε εντολή να οδηγηθεί στις φυλακές.

*** Ανήλικος δραπέτης, που το είχε σκάσει στις 14 Φεβρουαρίου από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου, συνελήφθηαπό αστυνομικούς της Ασφαλείαςστο Αγρίνιο. Πρόκειται για έναν 17χρονο Έλληνα που είχε εγκλειστεί στο Ίδρυμα μετά από τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ανηλίκων Αγρινίου και επέστρεψε σε αυτό με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

*** Στο Αιτωλικό, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 32χρονος αλλοδαπός,καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης