Αιματηρό επεισόδιο στη Νέα Μάκρη: Απόπειρα δολοφονίας επιχειρηματία

Αιματηρό επεισόδιο στη Νέα Μάκρη: Απόπειρα δολοφονίας επιχειρηματία

Στο νοσοκομείο με τραύμα στον γοφό ο οδηγός που πυροβολήθηκε - Πέντε φορές πάτησε τη σκανδάλη ο δράστης - Μία γυναίκα έχει προσαχθεί ως ύποπτη

paraliaki_gun
Απόπειρα δολοφονίας ενός επιχειρηματία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Νέα Μάκρη. Αρχικά η υπόθεση έμοιαζε με διαμάχη δύο οδηγών, αλλά μετά την έρευνα που έκανε η αστυνομία, όλα δείχνουν ότι οι πυροβολισμοί που «έπεσαν», είχαν συγκεκριμένο στόχο.

Συγκεκριμένα, ο δράστης πέρασε με το αυτοκίνητο και πυροβόλησε 5 φορές τον επιχειρηματία, ο ποίος βρισκόταν εκεί, καθώς εκεί είναι και το σπίτι του αλλά και η επιχείρησή του.

Τελικά μια σφαίρα τον βρήκε στον γλουτό, και γι αυτό νοσηλεύεται.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε μια προσαγωγή, και μάλιστα γυναίκας που ανήκει στο στενό περιβάλλον του θύματος, η οποία θεωρείται ηθικός αυτουργός της απόπειρας. Θεωρείται επίσης πως έχει τόσο προσωπικές όσο και οικονομικές διαφορές με τον επιχειρηματία.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο άντρας που πυροβόλησε είχε ως στόχο τον πρώην σύζυγο της γυναίκας του, η οποία εικάζεται πως είναι η γυναίκα που έχει προσαχθεί για κατάθεση στο τμήμα Νέας Μάκρης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης