Χειμωνιάτικες... εικόνες αντίκρισαν το απόγευμα του Σαββάτου οι οδηγοί που κινούνταν στο οδικό επαρχιακό δίκτυο, των πεδινών διαμερισμάτων του δήμου Φαρκαδόνας Τρικάλων.
Τοχαλάζι που έπεφτε ήταν πολύ πυκνό και ψιλό, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά οι δρόμοι να γίνουν σαν... παγοδρόμια από το παχύ στρώμα που σχηματίστηκε.
Συγκεκριμένα επλήγησαν κυρίως οι περιοχές του Κεραμιδίου και του Ζάρκου, ενώ ζημιές έχουν υποστεί οι νέες καλλιέργειες, καθώς τα φυτά είναι πολύ μικρά ακόμη.
Σχετική εκτίμηση θα πραγματοποιηθεί από τα αρμόδια κλιμάκια.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.