Ναύπλιο: Αναστάτωση από φωτιά σε κτήριο της Πρόνοιας

fotia_pronoia_2791

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν κυνδύνευσαν άνθρωποι ή παρακείμενες οικίες

Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο μετά τις τέσσερις σήμερα 12 Απριλίου το απόγευμα από φωτιά σε τριώροφη οικία στην οδό Μοσχονησιώτου στην Πρόνοια του Ναυπλίο.

Η φωτιά προκλήθηκε στην ηλεκτρική κουζίνα του σπιτιού και είχε σαν συνέπεια να καεί ολοσχερώς η κουζίνα του σπιτιού στον τρίτο όροφο.

Δείτε το βίντεο από το argonafplia.gr

Ανησυχία από φωτιά σε οικία στην Πρόνοια Ναυπλίου


Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου με δυο οχήματα έφτασε έγκαιρα στο σημείο και έσβησε την πυρκαγιά προτού επεκταθεί στην υπόλοιπη οικία.

Σημαντική ήταν και η συμβολή του ιδιοκτήτη της οικίας, που με ψυχραιμία προσπάθησε να σβύσει την φωτιά, αφού διέθετε σε κάθε όροφο και ένα πυροσβεστήρα.

Δεν κυνδύνευσαν άνθρωποι ή παρακείμενες οικίες.

Δείτε φωτογραφίες του argonafplia.gr

fotia_pronoia_2941-696x508
fotia_pronoia_4719-696x513
fotia_pronoia_6251-696x512

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

karabina

Οι υπάλληλοι της ΔΕΗ είχαν πάει στο αγρόκτημα του ηλικιωμένου για να προβούν σε μετακίνηση πυλώνα, που βρισκόταν εντός του χωραφιού του - Έπειτα από διαπραγματεύσεις δυο ωρών, άντρες της Ασφάλειας Σπάρτης κατάφεραν να ηρεμήσουν τα πνεύματα

thessaloniki_paralia

Ο δήμος Θεσσαλονίκης καλεί δημότες, επαγγελματίες και καταστηματάρχες να περιορίσουν στο μέτρου του δυνατού την εναπόθεση απορριμμάτων στους κάδους – Αύριο οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ μετέχουν στην 24ωρη απεργία