Εισαγγελέας στη δίκη Γιακουμάκη: «Υπάρχει πρόβλημα μνήμης»

dikastirio-giakoy

Αφορμή αποτέλεσε ο ισχυρισμός σπουδαστή στο δικαστήριο ότι είχε άγνοια για τα περιστατικά που περιλαμβάνονται στην αρχική του κατάθεση στην αστυνομία

Με την εξέταση πρώην σπουδαστών της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων συνεχίζεται η δίκη των εννέα Κρητικών, οι οποίοι κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατ' εξακολούθηση σε βάρος του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η διαδικασία ξεκίνησε στις 9 το πρωί με την εξέταση ενός πρώην σπουδαστή, ο οποίος εμφανίστηκε στο ακροατήριο να μη θυμάται τα όσα είχε αρχικά καταθέσει στην αστυνομία. Μάλιστα, υποστήριξε ότι για ορισμένα περιστατικά, τα οποία αναγράφονται στην κατάθεσή του, είχε άγνοια και γι' αυτό το δικαστήριο διέταξε να κρατηθεί έως ότου ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των μαρτύρων.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του εισαγγελέα κατά την εξέλιξη της διαδικασίας και μετά την απολογία του τρίτου κατά σειρά μάρτυρα «ότι υπάρχει πρόβλημα μνήμης σε αυτή τη δίκη». Ένας από τους πρώην σπουδαστές χαρακτήρισε ακραία τα πειράγματα που γίνονταν στον Βαγγέλη, ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί κάποια από τα περιστατικά που κατάθεσε για πρώτη φορά σήμερα στο δικαστήριο δεν υπάρχουν στις αρχικές μαρτυρικές του καταθέσεις, είπε: «αυτό έγινε για να μην προσβάλουμε τον Βαγγέλη, γιατί πιστεύαμε ότι θα βρεθεί».

Πηγή: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Το Σκύψιμο της Κατερίνης

Όταν δεν υπάρχει διοίκηση αστυνομίας τότε θα πεθαίνουν παιδιά αβοήθητα στα Ιωάννινα, και θα φοράνε κακοποιοί ράσα στη Κατερίνη. Διωκτική αρχή ονομάζεσαι στις πράξεις και όχι στη αγορασμένη βεβαίωση φοίτησης από ιδιωτικό ΙΕΚ πληροφορικής. Δεν μπορείς να φέρεις το εθνόσημο και μισθό για λειτούργημα και να παρευρίσκεται στη εξέδρα παρέλασης για τη Απελευθέρωση της Κατερίνης δίπλα σε κάποιο κρέας ψεύτη, κακοποιό και ανήθικο που φορά ράσα. Από αξιοπρέπεια και μόνο εάν τι διαθέτεις και είσαι διοικητικός. Αλίμονο εάν σε λειτούργημα είσαι ον ευκαιρίας, ανομίας, και κοροϊδίας που για 15 χρόνια και παραπάνω δίπλα στη πολυκατοικία που κατοικείς έχει παράνομα παίγνια και απέναντι έχει δημοτικό σχολειό, το γνωρίζεις, και λες ότι είσαι διοικητής, και λες ότι δεν είναι δική σου αρμοδιότητας αυτά, και σε ονομάζουνε ευδοκίμως τερματίσας, και σε δίνουνε βραβεία επειδή βοηθάς κακοποιούς στη Κατερίνη και επειδή οι φίλοι σου αστυνομικοί σε καλύπτουν και παριστάνουν τους ανήξερους. Επειδή ένα κρέας φόρεσε ένα ράσο θα πρέπει να είναι άλλοθι, αξία, να κάνει ότι θέλει και να αποφασίζει και να ορίζει τι Ελληνική Αστυνομία και το Εθνόσημο, και να συνεχίζει να παραμένει στη Κατερίνη και να έχει το ακαταλόγιστο, να συνεργάζεται συναινετικά να γράφονται δημόσια ψεύτικες βεβαιώσεις δήθεν «ευχαριστήρια» σε εφημερίδες της Κατερίνης με τη συνεργασία απατεώνισσας πολιτικού μηχανικού διευθύντριας σχολής, και να έχει καταθέσει μεγάλο αριθμό ψέματα με θρησκευτικό όρκο αλλά να μην διώκεται. Οπότε θα ειδοποιήσετε τους ίδιους τους δράστες επειδή δεν θέλετε και αρνείστε να προβείτε σε αυτόφορη σύλληψη. Και όλοι γνωρίζουνε ότι το ξέρεις, και διεξάγεις και χειραψία με αυτό το κομπογιαννίτη ρασοφόρο των δημοσίων και των προσωπικών σχέσεων. Και περιμένεις από τα ΜΜΕ και εφημερίδες να σου πουν τα χάλια στη Κατερίνη για να πας εκ των υστέρων μετά από 15 χρόνια δίπλα στη κατοικία του τέως διοικητή να κάνεις λειτούργημα αστυνομίας και να σταματήσεις τα παράνομα και βλαβερά παίγνια κερδοσκοπίας, γιατί ο ίδιος του ο ευδοκίμως τερματίσας ξέχασε, είχε θέμα μνήμης, δεν τα ήξερε αυτά, δεν τον αφορούν αυτά. Χτυπάτε προσοχή και σηκώνεται το χέρι να χαιρετήσετε και να σκύψετε αστυνομικοί το παπά-παπατζή αυτόν στη Κατερίνη.

aisxos

Τωρα κανει οτι δεν θυματε......σε ποιον τα λεει αυτα! θελει να την βγαλη στα καθαρα.το καθικη. @0 και λιγα θα του ειναι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης