Δραπέτης τραγουδιστής: Νιώθω λυτρωμένος που με συνέλαβαν

danaos_art

«Είμαι σε μια ώριμη ηλικία για να τακτοποιήσω τις νομικές μου εκκρεμότητες με την δικαιοσύνη», λέει ο 45χρονος Κωνσταντίνος «Δαναός» στο protothema.gr -Τι λέει ο 60χρονος δημοτικός σύμβουλος από την Καλλιθέα που εξαπατήθηκε από τον 45χρονο δημοσιογράφο και του πήρε 1.400ευρώ

Μετανιωμένος φαίνεται πως είναι ο 45χρονος τραγουδιστής-δημοσιογράφος-παρουσιαστής, Κωνσταντινος Γιαλούρης «Δαναός», αφού διαμέσου της συνηγόρου του, Γιάννας Παναγοπούλου, λέει πως σκεφτόταν πάντα τις εκκρεμότητες του με την δικαιοσύνη και πως θα ήθελε πολύ να τις είχε λύσει.
 
Παρόλο που ο Κωνσταντίνος Γιαλούρης, άλλαξε μόνο το επώνυμο του χρησιμοποιώντας το καλλιτεχνικό «Δαναός» το οποίο πολύ έξυπνα είχε σκεφτεί, δεν περίμενε ποτέ ότι θα πιανόταν από τις Αρχές σε ένα τυπικό έλεγχο.
 
Όπως αναφέρει η δικηγόρος του 45χρονου παρουσιαστή Γιάννα Παναγοπούλου ο ίδιος ήθελε να αντιμετωπίσει τις νομικές του εκκρεμότητες αλλά δεν μπορούσε λόγω του ότι δεν είχε δελτίο ταυτότητας και δεν μπορούσε να υπογράψει κανένα χαρτί.
 
«Δεν μπόρεσε δυστυχώς να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του με την Δικαιοσύνη όλα αυτά τα χρόνια, παρόλο που τον απασχολούσε να λυθεί. Ήταν ένα θέμα το οποίο τον βασάνιζε και τον στεναχωρούσε αλλά δεν μπορούσε να εξουσιοδοτήσει κάποιον δικηγόρο καθώς το δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας κρατούνταν στην φυλακή και δεν είχε την δυνατότητα να υπογράψει κάποιο έγγραφο με τα πραγματικά του στοιχεία», είπε.
 
Πλέον ισχυρίζεται ότι είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τα πάντα και βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Δικαιοσύνης που εμπιστεύεται.
 
«Βρίσκετε στα χέρια της Ελληνικής Δικαιοσύνης έχει εμπιστοσύνη και θέλει να τακτοποιήσει κάθε νομική εκκρεμότητα που έχει ώστε να συνεχίσει και αυτός την ζωή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι για 17χρονια δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές για κάτι. Γιατί αν είχε κάνει κάτι το μεμπτό και επιλήψιμο οι Αρχές θα τον είχαν εντοπίσει και θα τον είχαν συλλάβει. Ο άνθρωπος αυτός παρά το γεγονός ότι είχε μια παρελθούσα εκκρεμότητα δεν κρύφτηκε και δεν ενόχλησε και κατάφερε να γίνει γνωστός από τα ΜΜΕ ενώ είχε και μια επαγγελματική δραστηριότητα. Βρίσκετε σε μια άσχημη ψυχολογική κατάσταση αλλά από την άλλη είναι λυτρωμένος γιατί η διαδικασία αυτή είναι κάτι το οποίο έπρεπε να γίνει. Είναι μια πραγματικότητα που έπρεπε να αντιμετωπίσει είναι σε μια ώριμη ηλικία και θεωρεί ότι πρέπει να τακτοποιήσει κάθε σκοτεινό κομμάτι της ζωή του» ανέφερε η συνήγορος του.

Τι λέει στο protothema.gr ο Τρύφωνας Μπουγάς δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας και θύμα του παρουσιαστή αφού κατάφερε και του πήρε 1400ευρώ
 
Σύμφωνα με τον 60χρονο άντρα, ο Κωνσταντίνος «Δαναός» πριν από ένα χρόνο μπήκε κλαίγοντας στο κατάστημα της κόρη του στην Καλλιθέα και τον έπεισε ότι ήταν θύμα κλοπής στον ηλεκτρικό σταθμό της περιοχής.
 
«Ήταν Μάιος μήνας πέρσι, όταν ξαφνικά μπήκε μέσα στο γραφείο τελετών της κόρης μου με την επωνυμία «Μπουγάς» ένας τύπος αγχωμένος με μια κάμερα στο χέρι. Ήταν μεσημέρι και αρχίζει να χτυπιέται και να κλαίει, φωνάζοντας -Έχω πάθει σοκ, ήρθα από την Θεσσαλονίκη για να εργαστώ σε κανάλι και μπαίνοντας στον ηλεκτρικό μου έκλεψαν τα χρήματα. Σας παρακαλώ πολύ  πρέπει να πάω στο κανάλι και δεν έχω χρήματα, αν θέλετε πάρτε την κάμερα μου και δώστε μου 400 ευρω, ανέφερε. Ήταν πανικόβλητος. Τον κοιτάζω και του απαντάω,  -Ρε αγόρι μου, δημοσιογράφος είσαι, κάθισε, ηρέμησε και θα δούμε τι θα γίνει. Αυτός συνέχιζε και έκλαιγε, και τραβούσε και τα μαλλιά του. Του λέω -Μην στεναχωριέσαι και πάθεις και τίποτα, πάρε τα 400 ευρώ, πάρε και την κάμερα σου και όταν έχεις μου τα φέρνεις, φαίνεσαι άνθρωπος καθαρός, δεν υπάρχει πρόβλημα» είπε ανυποψίαστος ο κ. Τρύφωνας.
 
Όμως ο πονηρός 45χρονςο πρέπει να είχε και συνεργάτες καθώς όταν έφυγε από το κατάστημα μετά από λίγη ώρα χτύπησε το τηλέφωνο του θύματος καλώντας τον από την Θεσσαλονίκη. Εκείνος απόρησε και το σήκωσε και αμέσως μια γυναίκα τον ευχαριστούσε για το καλό που έκανε στον γιο της.   
 
«Αφού έφυγε, μετά από τρία τέταρτα χτυπάει το κινητό μου, γιατί του το είχα δώσει, ήταν ένας αριθμός από την Θεσσαλονίκη. Ακούω μια γυναικεία φωνή να μου λέει, -σας ευχαριστώ πολύ, είμαι η μαμά του Δαναού. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτό που κάνατε στο παιδί μου είστε πολύ καλός. Και που κατέβηκε στην Αθήνα μέσα στους λύκους  και τον έκλεψαν στην Καλλιθέα και θέλει να δώσει προκαταβολή στο κανάλι για την εκπομπή του και ντρεπόταν να σας το πει χρειαζόταν 1.400ευρώ και είναι νηστικός δεν έχει να φάει. Εγώ πείστηκα και λυπήθηκα και της είπα της γυναίκας να του πει να έρθει πίσω. Με ευχαρίστησε η γυναίκα και πριν κλείσει μου είπε πως είμαι καλός άνθρωπος και αν θα μπορούσα να του δανείσω άλλα 1000 ευρώ και εκείνη θα μου τα στείλει και θα είναι υπόχρεη», ανέφερε το θύμα.
 
Στην συνέχεια αφού επέστρεψε στο κατάστημα, ο «Δαναός» πήρε τα υπόλοιπα 1000 ευρώ και είπε πως η μητέρα του είναι η Μις Υφήλιος του 1964 Κορίνα Τσοπέη και πως με την πρώτη ευκαιρία θα του επιστρέψει τα χρήματα.
 
«Μετά από λίγο ήρθε, του παρήγγειλα τέσσερα σουβλάκια και έφαγε τα τρία τα έτρωγε λίγο λαίμαργα. Τότε μου είπε πως η μάνα του είναι η Κορίνα Τσοπέη η μιας Υφήλιος του 1964.ξαφνικά τον βλέπω στο Facebook σε κάτι κρεβάτια πάνω γυμνό από την μέση και πάνω και λέω αμάν να τος, γιατί είχε εξαφανιστεί. Του έστειλα μήνυμα και μου απάντησε -αχ πόσο σε αγαπώ και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ και σύντομα θα σου δώσω τα χρήματα. Στην συνέχεια ανέβαζε φωτογραφίες από κρουαζιέρες και πλούσια νησιά ενώ ανέβασε και κάτι ψευτοσυνεντεύξεις. Και ξαφνικά πριν από δυο μέρες είδα στην τηλεόραση το πρόσωπο του παρόλο που είχαν το είχαν κρυμμένο εγώ τον κατάλαβα. Κατάφερε να με εξαπατήσει» υπογράμμισε ο κ. Τρυφωνας. 
danaos1

ΣΧΟΛΙΑ (29)

nik

Ο τύπος είναι μεγάλο σούργελο. Έβγαινε σε πορνό camsite και τα έδειχνε όλα φόρα παρτίδα για tokens.

Psyhco

κλασσική antisocial personality. Οι υπόλοιποι μισοί βρίσκονται στα κοινοβούλια.

ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ

ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΩΣ ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΛΥΤΡΩΘΕΙ ...ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ....ΛΥΤΡΩΣΗ .ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΖΩΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ .ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΤΑΝ ΚΑΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟΨΥΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΓΥΦΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ...ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ .

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΕΡΩΝΕΙ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Η ...ΜΕΧΡΙ Η ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ .

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΥΜΑΡΩ

ΤΡΥΠΩΝΕΙ ΣΑΝ ΦΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΑΓΚΩΣΕΙ .ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ .ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ... ΤΡΑΒΗΧΤΙΚΕΣ .ΑΠΟ ΟΣΟ ΤΟΝ ....ΕΚΟΨΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ .

@@

Αυτός πως του ξέφυγε του αλ6, ότι πρέπει για υποψήφιος ευρωβουλευτής !

άσε μας

Η χαρά των φυλακισμένων στις ντουζιέρες...

Τακης

Ποιος ειναι ρε παιδια αυτος?

citizen

Καταπληκτική η υπερασπιστική γραμμή της δικηγόρου του!!! Έχει και άλλους πελάτες ή είναι όλοι μέσα;

Athanasios

"Δεν είχα την ταυτότητά μου κ. Πρόεδρε (μου την είχαν κρατήσει στη φυλακή) και γι' αυτό δεν μπορούσα να βεβαιώσω το γνήσιο της υπογραφής μου σε εξουσιοδότηση, προκειμένου να τη δώσω σε κάποιο δικηγόρο για να αναλάβει την υπόθεσή μου, γι' αυτό και το καθυστερούσα τόσο καιρό (17 χρόνια). Τι να έκανα ο καψερός;" Τρομερή υπερασπιστική γραμμή πράγματι...

tasos

φοβου τον Δαναο.....και δωρα φεροντας αυτοι ετσι εχουνε μαθει να ζουνε μια ζωη ακομα και μεσα στη φυλακη ετσι θα κανει η θα κλεβει τα πηρουνια η το φαγητο των αλλων

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης