Καλαμάτα: Ρομά έκλεβε ρεύμα και... κυνηγετικά όπλα!

Καλαμάτα: Ρομά έκλεβε ρεύμα και... κυνηγετικά όπλα!

Ο 25χρονος είχε συνδέσει το ρεύμα του σπιτιού του με στύλο δημοτικού φωτισμού

kalamata_stylos
Έβγαλε «λαγό» η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι ενός νεαρού Ρομά στην τοπική κοινότητα Μικρομάνη του δήμου Καλαμάτας, καθώς διαπίστωσαν ότι όχι μόνο το ρευματοδοτούσε παράνομα, αλλά και φύλαγε σε αυτό όπλα που είχε κλέψει από διάφορες περιοχές.

Όπως διαπιστώθηκε από την επιτόπια έρευνα, ο 25χρονος έκλεβε ρεύμα από στύλους του δημοτικού φωτισμού τους οποίους είχε συνδέσει με το σπίτι, με κίνδυνο να προκληθεί πυρκαγιά από βραχυκύκλωμα. Έτσι, συνελήφθη και ακολούθησε έλεγχος στο εσωτερικό της κατοικίας του, όπου βρέθηκαν δυο κυνηγετικά όπλα που δεν του ανήκαν.

Η έρευνα απέδειξε ότι το ένα είχε κλαπεί από μια εξοχική κατοικία στην Ζαχάρω Ηλείας τον Ιούλιο του 2017 και το άλλο τον περασμένο Δεκέμβριο από ένα σπίτι στην κοινότητα Καλογερέσι της Τριφυλίας. Τα όπλα κατασχέθηκαν και θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ ο 25χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης