Συνελήφθησαν ζωοκλέφτες που διέφευγαν οκτώ χρόνια στη Ρόδο

Συνελήφθησαν ζωοκλέφτες που διέφευγαν οκτώ χρόνια στη Ρόδο

Οι ζωοκλέφτες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας στο ποιμνιοστάσιό τους, όπου βρέθηκαν 24 κουδούνια αιγοπροβάτων, 14 από τα οποία διαπιστώθηκε ότι ανήκουν στα πρόβατα που είχαν κλαπεί 

Rodos-zwoklopes
Φυγόποινοι επί οκτώ ολόκληρα χρόνια ήταν δυο αδέλφια ηλικίας 45 και 34 χρόνων σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου για κλοπή από κοινού από το 2011 με ποινή φυλάκισης ενός έτους, αλλά τουλάχιστον τους τελευταίους οκτώ μήνες είχαν ρημάξει τα... πρόβατα!

Οι ζωοκλέφτες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας στο ποιμνιοστάσιό τους, όπου βρέθηκαν 24 κουδούνια αιγοπροβάτων, 14 από τα οποία διαπιστώθηκε ότι ανήκουν στα πρόβατα που είχαν κλαπεί από τον περασμένο Αύγουστο από ένα περιφραγμένο αγροτεμάχιο στη Ρόδο. Τα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη των ζώων, που είναι άγνωστο τι απέγιναν, ενώ τα υπόλοιπα κατασχέθηκαν και ερευνάται η προέλευσή τους. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, που διέταξε τον εγκλεισμό τους σε κατάστημα κράτησης.

*** Τον έπιασαν με 190 γραμμάρια λαθραίου καπνού και διαπίστωσαν ότι δεν πλήρωνε τις... μηνιαίες δόσεις της χρηματικής ποινής που του είχε επιβληθεί για υποθέσεις ναρκωτικών με δύο αποφάσεις του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διαπίστωσαν ότι ο 47χρονος είχε εκκρεμότητες με την ποινή και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

*** Στις Μηλιές Μαγνησίας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Νοτίου Πηλίου ένας 44χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικό πρόστιμο 1.500 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης