Ληστές άρπαξαν τις εισπράξεις επιχειρηματία στην Ξάνθη
Άρπαξαν την τσάντα του 39χρονου η οποία περιείχε εισπράξεις του καταστήματος και διάφορα έγγραφ
Μάνος Τσαγκαράκης
Καλή πληροφόρηση φαίνεται πως είχαν δυο άγνωστοι κακοποιοί για τις κινήσεις και τα ωράρια ενός 39χρονου Έλληνα επιχειρηματία, αλλά και για τα έσοδα του καταστήματός του στην Ξάνθη. Έτσι, έστησαν ενέδρα στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου κατοικεί και τον περίμεναν.
Μόλις έφτασε ο ανυποψίαστος επιχειρηματίας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, οι δράστες φόρεσαν ολοπρόσωπες κουκούλες, πετάχτηκαν μπροστά του και τον ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού. Στη συνέχεια, άρπαξαν την τσάντα του η οποία περιείχε εισπράξεις του καταστήματος και διάφορα έγγραφα και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο 39χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δυο ληστών, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τα ίχνη τους. Την προανάκριση ανέλαβε η Ασφάλεια, που διεξάγει έρευνες μεταξύ ατόμων του ευρύτερου περιβάλλοντος του θύματος.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.