«Έθνος»: Ορίστηκε η νέα διευθυντική ομάδα μετά την απομάκρυνση της παλιάς

ethnos-cover-ena

Διευθυντής έκδοσης αναλαμβάνει ο Σπύρος Αλεξίου - Για «εσωτερική αναδιάρθρωση» κάνει λόγο η ανακοίνωση της εταιρείας, καθώς αναβαθμίστηκαν στελέχη της

Τη νέα ηγετική ομάδα του «Έθνους» ανακοίνωσε πριν από λίγο η εταιρεία, μετά την απομάκρυνση όλων των διευθυντικών στελεχών, με απόφαση Ιβάν Σαββίδη, που ανακοινώθηκε την Δευτέρα. Διευθυντής έκδοσης αναλαμβάνει ο Σπύρος Αλεξίου, μέχρι τώρα αρχισυντάκτης έκδοσης, ενώ όλες οι αλλαγές αφορούν εσωτερικές μετακινήσεις.

«Ο εκδοτικός οργανισμός του «ΕΘΝΟΥΣ», με στόχο να καταστήσει το σύνολο των μέσων του πιο ανταγωνιστικά και ισχυρά, στη σημερινή ψηφιακή εποχή, προχωρά στην υλοποίηση ενός πλάνου εσωτερικής αναδιάρθρωσης και ταυτοχρονης ανάπτυξης με ατμομηχανή τη νεότερη γενιά του.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ανακοινώνεται:

- Διευθυντής Σύνταξης του ethnos.gr αναλαμβάνει ο 'Αρης Λαούδης.

- Διευθυντής 'Εκδοσης του «ΕΘΝΟΥΣ» αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα αρχισυντάκτης 'Εκδοσης, Σπύρος Αλεξίου.

- Διευθυντής Σύνταξης του «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής» αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα αρχισυντάκτης του ελεύθερου ρεπορτάζ, Λευτέρης Μπιντέλας.

Ο υπεύθυνος ύλης Στράτος Ταφλαμπάς αναβαθμίζεται σε αρχισυντάκτη ύλης.

- Αρχισυντάκτης του οικονομικού και της Ημερησίας παραμένει ο Κώστας Αντωνάκος.

- Αρχισυντάκτης του TV ΕΘΝΟΣ παραμένει ο Θανάσης Γαλήνας.

- Εκδότης και Διευθυντής παραμένει ο Τραϊανός Χατζηδημητρίου.

Τα νέα στελέχη αναλαμβάνουν τις αρμοδιότητες τους από την προσεχή Κυριακή».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Xaxaxa

Χαχαχαχαχα νομίζει ο εκ Ρωσίας ιδιοκτήτης ότι θα πιάσει τις πωλήσεις του παλιού Έθνους που ήτανε για χρόνια στη 2-- 3η θέση των πωλήσεων, αλλάζοντας τη διεύθυνση της εφημερίδας ! Δεν το έπιασε ότι οι περισσότεροι αναγνώστες δεν διαβάζουν πια εφημερίδα που έγινε συριζέικη φυλλάδα !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

nosokomeio_samou

Το υπουργείο Υγείας διερευνά ήδη τη διαδικασία που ακολουθήθηκε όσον αφορά το καθεστώς χορήγησης της άδειας στον συγκεκριμένο γιατρό - αποφασίστηκε η σύναψη σύμβασης έργου με δύο παιδιάτρους, διάρκειας δύο μηνών