Έλενα Ακρίτα: Ο Βασίλης Λυριτζής είχε ήθος, ακεραιότητα, είχε ποιότητα

Έλενα Ακρίτα: Ο Βασίλης Λυριτζής είχε ήθος, ακεραιότητα, είχε ποιότητα

Με βαθιά θλίψη αποχαιρέτισε η Έλενα Ακρίτα τον Βασίλη Λυριτζή - «Δεν μάσαγε τα λόγια του, δεν έκανε εκπτώσεις, δεν χαμήλωνε το ανάστημά του»

elena_akrita
«Είχε ήθος, ακεραιότητα, είχε ποιότητα», ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Ακρίτα εκφράζοντας τη βαθιά της θλίψη για την απώλειά του Βασίλη Λυριτζή, που έχασε τη ζωή του σήμερα τα ξημερώματα.

Εκφράζοντας συλλυπητήριά της στη σύζυγο, τα παιδιά, αλλά και τον αδελφό του, Δημήτρη Οικονόμου, η δημοσιογράφος ανέφερε ότι ο Βασίλης Λυριτζής «ήταν από τους λίγους συναδέλφους που όλοι στον χώρο μας εκτιμούσαμε ιδιαίτερα. Είχε ήθος, ακεραιότητα, είχε ποιότητα. Δεν μάσαγε τα λόγια του, δεν έκανε εκπτώσεις, δεν χαμήλωνε το ανάστημα του. Δεν έγερνε κατά πού φυσάει ο άνεμος ο Βασίλης κι αυτό είναι σπάνιο, σπανιότατο στην δημοσιογραφία των καιρών».

Αναλυτικά, η Έλενα Ακρίτα έγραψε στο προφίλ της στο Facebook;

Ο Βασίλης Λυριτζής ήταν από τους λίγους συναδέλφους που όλοι στον χώρο μας εκτιμούσαμε ιδιαίτερα. Είχε ήθος, ακεραιότητα, είχε ποιότητα. Δεν μάσαγε τα λόγια του, δεν έκανε εκπτώσεις, δεν χαμήλωνε το ανάστημα του. Δεν έγερνε κατά πού φυσάει ο άνεμος ο Βασίλης κι αυτό είναι σπάνιο, σπανιότατο στην δημοσιογραφία των καιρών. Τον αποχαιρετώ με θλίψη βαθιά και ειλικρινή. Συλλυπητήρια στην γυναίκα του, τα παιδιά του και τον αδελφό του Δημήτρη Οικονόμου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης