Πώς σταμάτησαν οι τελωνειακοί της ΑΑΔΕ το φορτίο των 20 κιλών κοκαΐνη στη Ρόδο

Πώς σταμάτησαν οι τελωνειακοί της ΑΑΔΕ το φορτίο των 20 κιλών κοκαΐνη στη Ρόδο

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί ένας Ρώσος και ένας Ισραηλινός

aade-newrodos
Καθοριστική ήταν η συμβολή των τελωνειακών υπαλλήλων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στο μπλόκο των 20 κιλών κοκαΐνης που επιχείρησαν να μεταφέρουν στη Ρόδο δύο αλλοδαποί, ένας Ρώσος και ένας Ισραηλινός.

Όταν οι υπάλληλοι του Τμήματος Δίωξης Λαθρεμπορίου του Τελωνείου Ρόδου εντόπισαν ένα ύποπτο αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες στο λιμανάκι Ακαντιά Ρόδου, ένας από τους υπαλλήλους έκανε σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο αλλά αυτός ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τον έλεγχο.

Ακολούθησε καταδίωξη από υπαλλήλους του Τελωνείου και του Λιμεναρχείου Ρόδου.

Μετά από έρευνα στην πόλη της Ρόδου και στα περίχωρα, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο σε χώρο στάθμευσης σε καφετέρια της Ρόδου.

Στη συνέχεια έγινε μεταφορά του αυτοκινήτου και δύο αλλοδαπών από υπαλλήλους του Τελωνείου και του Λιμεναρχείου, στο Τελωνείου Ρόδου για περαιτέρω έρευνα, και εντοπίστηκαν είκοσι κιλά και πεντακόσια ένα γραμμάρια (20,501 kg) κοκαΐνης και εκατόν εξήντα έξι χιλιάδες τριακόσια δεκαεπτά (166.317) χάπια ecstasy.

Κλείσιμο
Τη σύνταξη της δικογραφίας και την προανάκριση έχει αναλάβει το λιμεναρχείο Ρόδου στο οποίο παραπέμφθηκαν οι δύο αλλοδαποί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης