Πανελλαδικές εξετάσεις: Αυτό είναι το πρόγραμμα

panelladikes_art

Με Νέα Ελληνικά ξεκινούν οι μαθητές στις 6 και 7 Ιουνίου - Οι εξετάσεις ολοκληρώνονται στις 18 Ιουνίου με Βιολογία για τα Γενικά Λύκεια και στις 20 Ιουνίου με μαθήματα ειδικότητας για τα Επαγγελματικά Λύκεια

Ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, που ξεκινούν στις 6 και 7 Ιουνίου, για τα Γενικά και τα Επαγγελματικά Λύκεια.

Οι εξετάσεις ξεκινούν την Πέμπτη 6 Ιουνίου με Νέα Ελληνικά για τους μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων, ενώ την επομένη, Παρασκευή 7 Ιουνίου εξετάζονται στο ίδιο μάθημα οι μαθητές των Γενικών Λυκείων.
programma-panellinies-ena
programma-panellinies-dyo


Όπως αναφέρεται στην απόφαση του υπουργείου Παιδείας, «ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις ώρες.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Nikoschris

Για τις ξένες γλώσσες υπάρχουν ημερομηνίες;

dimitris

Και για τις θέσεις των εισακτέων των μαθητων ΕΠΑΛ που κόβει η 'πρώτη''φορά αριστερά,ούτε λόγος!Θα σας μαυρίσουμε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ,γιατί κοροιδεύετε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς,και αιφνιδιάζετε τους μαθητές 2 μήνες πριν να δώσουν εξετάσεις!Συγχωνεύσατε τα ΤΕΙ με τα ΑΕΙ και την πληρώνουν οι μαθητές ,με τη δραματική μείωση των θέσεων!Φύγετε γιατί δεν έχετε αφήσει τίποτα όρθιο!

ωχ

βοηθειααααααααααααα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης