Σε ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση της προκλητικότητας στο Αιγαίο προχώρησε την Τετάρτη η Τουρκία. Τουρκικά αεροσκάφη προέβησαν σε δεκάδες παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου και παραβάσεις του FIR Αθηνών, ενώ σημειώθηκαν τέσσερις εμπλοκές (εικονικές αερομαχίες) και τρεις υπερπτήσεις πάνω από το Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι.
Πιο συγκεκριμένα, 12 συνολικά αεροσκάφη, εκ των οποίων τα έξι οπλισμένα, πραγματοποίησαν 42 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου και 8 παραβάσεις του FIR Αθηνών. Τις παραβιάσεις και παραβάσεις πραγματοποίησαν έξι σχηματισμοί μαχητικών αεροσκαφών και συγκεκριμένα τέσσερα ζεύγη F-16 και δύο ζεύγη F-4, σε περιοχές του βορειοανατολικού, κεντρικού και βοτιοανατολικού Αιγαίου.
Τις υπερπτήσεις πραγματοποίησαν δύο ζεύγη F-16, με την πρώτη στις 12:20 στα 25.000 πόδια πάνω από το Φαρμακονήσι, τη δεύτερη στις 13:16, στα 4.500 πόδια πάνω από το Φαρμακονήσι και την τρίτη στις 13:19, στα 18.000 πόδια πάνω από το Αγαθονήσι.
Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.