Πήραν στο κυνήγι τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη
Πολίτες όλων των ηλικιών φώναζαν «προδότη» και «αλήτη» στον Χρήστο Τζαμακλή
Άγριες αποδοκιμασίες σημειώθηκαν στην παρέλαση της Κατερίνης για την 25η Μαρτίου εναντίον του εκπροσώπου της κυβέρνησης, γενικό γραμματέα του υπουργείου ενημέρωσης και επικοινωνίας Χρήστο Σίμο και κυρίως εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Χάρη Τζαμακλή, τον οποίον μαθητές και εξαγριωμένοι πολίτες κυνήγησαν μετά το πέρας της παρέλασης, όταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούσαν να τον φυγαδεύσουν, προκειμένου να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του για να αποχωρήσει από τον χώρο.
Οι συγκεντρώθενες φώναζαν «προδότη, η Μακεδονία είναι ελληνική» με την αστυνομία να δίνει σκληρή μάχη, ώστε να καταφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να μπει στο όχημα του και να απομακρυνθεί από την πλατεία Ηρώων.
Οι αποδοκιμασίες ξεκίνησαν αρχικώς από την πλατεία Ελευθερίας κατά την κατάθεση στεφάνων, όπου πολίτες γιουχάισαν άγρια τους δύο κυβερνητικούς ενώ σε πολλά σημεία κατά μήκος της παρέλασης είχαν συγκεντρωθεί πολίτες οι οποίοι τραγουδούσαν δυνατά «το Μακεδονία Ξακουστή» όπως το ίδιο έκαναν , ενώ παρελαύνοντες μαθητές και μαθήτριες, καθώς και μέλη των πολιτιστικών συλλόγων όταν περνούσαν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.