«Έπεσαν πάνω μου σαν τα κοράκια»: Μιλά στο protothema.gr ο προσαχθείς για διαμαρτυρία κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στο Σύνταγμα

«Έπεσαν πάνω μου σαν τα κοράκια»: Μιλά στο protothema.gr ο προσαχθείς για διαμαρτυρία κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στο Σύνταγμα

«Τους ενοχλούσε το κείμενο και η φράση "πολιτική προδοσία" για τη Συμφωνία των Πρεσπών» δηλώνει το μέλος της πολιτικής γραμματείας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Μαντάς.

posagogi02
Για όσα συνέβησαν το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Συντάγματος πριν την μαθητική παρέλαση στην Αθήνα και οδήγησαν στην προσαγωγή του γιατί διαμαρτυρόταν για τη Συμφωνία των Πρεσπών μίλησε στο protothema.gr το μέλος της πολιτικής γραμματείας της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Μαντάς.

«Ήμασταν 150 μέτρα μακριά από την μαθητική παρέλαση και με ένα τραπεζάκι και πανο μοιράζαμε φυλλάδια για την 25η Μαρτίου μέσα στα οποία αναφερόμασταν και στη Συμφωνία των Πρεσπών» ξεκινά την αφήγησή του ο κ. Μαντάς.

«Ήρθαν και απαιτούσαν να πάμε αλλα 150 μέτρα, έξω από το χώρο της πλατείας και απαιτούσαν να διαβάσουν το κείμενο για να το μεταφέρουν στους ανωτέρους τους. Τότε με βίαιο τρόπο δύο διμοιρίες των ΜΑΤ έκαναν ένα κλοιό στα 20 άτομα και μας κατέβασαν με το ζόρι μέχρι τη Μητροπόλεως και εκεί με προσήγαγαν».



Ο κ. Μαντάς καταγγέλλει, επίσης, ότι «πριν αρχίσει η παρέλαση και ενώ προσερχόμουν στο χώρο της παρέλασης, πριν τα σχοινιά, προσπάθησαν να μου κάνουν προληπτική συλλήψη ενώ ήμουν μόνος μου μέσα στο πλήθος, στη συμβολή των οδών Όθωνος και Αμαλίας. Ευτυχώς διαμαρτυρήθηκαν και άλλοι, έγινε επεισόδιο και με άφησαν να συνεχίσω».

Κλείσιμο
Κατά τον ίδιο «τους ενοχλούσε το κείμενο και η φράση "πολιτική προδοσία" για τη Συμφωνία των Πρεσπών».

«Έπεσαν σαν τα κοράκια πάνω μου στην Μητροπόλεως και επιχείρησαν να πιάσουν και άλλους αλλά υπήρξαν διαμαρτυρίες» προσθέτει ο κ. Μαντάς και υποστηρίζει ότι «μας άφησαν ελεύθερους γιατί τους ακούσαμε να λένε ότι το παίζουν οι ειδήσεις».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης