Βόλος: Είχαν κρύψει 100 κιλά κάνναβη σε ειδικές κρύπτες λευκού βαν

Βόλος: Είχαν κρύψει 100 κιλά κάνναβη σε ειδικές κρύπτες λευκού βαν

Συνελήφθησαν ο 32χρονος οδηγός και ο 38χρονος συνοδηγός του οχήματος

volos1
Εκατό κιλά ακατέργαστη κάνναβη συνελήφθησαν να μεταφέρουν με το αυτοκίνητό τους, στον αυτοκινητόδρομο Αθήνας-Θεσσαλονίκης, 32χρονος και 38χρονος, όταν λίγο πριν από τις 5 τα ξημερώματα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας από τον Βόλο, τους έκαναν σήμα να σταματήσουν και τους έλεγξαν λίγο έξω από τον Αλμυρό του Βόλου.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός του λευκού βαν, πιστεύοντας ότι δεν θα βρεθούν τα 100 κιλά χασίς που μετέφεραν σε ειδικές κρύπτες του αυτοκινήτου, δέχθηκαν τον έλεγχο, αλλά διαπιστώθηκε ότι όχι μόνο είχαν μεγάλες ποσότητες χασίς, αλλά αυτό βρισκόταν μέσα σε ειδικές συσκευασίες στον ουρανό του αυτοκινήτου, αλλά και στο πάτωμα που τα είχαν καλύψει με φύλλα μόλυβδου για να μην γίνουν αντιληπτές οι ποσότητες των ναρκωτικών.

Συνολικά κατασχέθηκαν: (99,5) κιλά ακατέργαστης κάνναβης, το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, χρηματικό ποσό (1.170) ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

volos2

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης