Ενημέρωση για τον σχολικό εκφοβισμό από Ολυμπιονίκες και το Διεθνές κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας

Ενημέρωση για τον σχολικό εκφοβισμό από Ολυμπιονίκες και το Διεθνές κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας

Μέλη του συλλόγου και του διεθνούς κέντρου επισκέφθηκαν το 2ο Γυμνάσιο και το 9ο Δημοτικό Γλυφάδας, θέτοντας σε εφαρμογή το σχετικό Μνημόνιο Συνεργασίας με το Δήμο της περιοχής

stop_bull
Με σύνθημα “Σέβομαι τη Διαφορετικότητα” τα μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Μαρία Καραγιαννοπούλου, Δημήτρης Καφάτος, Γρηγόρης Χατσατουριάν, Βιργινία Κραβαριώτη, Εύη Μωραϊτίδου, και η υποδιευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, Ντόρα Πάλλη, επισκέφθηκαν το 2ο Γυμνάσιο και το 9ο Δημοτικό Γλυφάδας, θέτοντας σε εφαρμογή το σχετικό Μνημόνιο Συνεργασίας με το Δήμο της περιοχής.

Οι επισκέψεις, πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα», ενω η κ. Πάλλη δήλωσε: “«Σήμερα, η εκπεφρασμένη βούληση του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας και του Δήμου Γλυφάδας να αντιμετωπίσουν από κοινού το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού, γίνεται πράξη. Πραγματοποιήσαμε τις πρώτες μας παρεμβάσεις σε σχολεία της περιοχής. Η ανταπόκριση των παιδιών είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική. Συνεχίζουμε απρόσκοπτα τον αγώνα μας κατά της μισαλλοδοξίας και της δυσανεξίας στη διαφορετικότητα. Θέλω, τέλος, για ακόμη μία φορά, να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συμβάλλουν θετικά σε αυτήν την προσπάθεια.»

Στις επισκέψεις, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα», σε συνεργασία με το British Council, συμμετείχαν από την πλευρά του Δήμου Γλυφάδας, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, Ορέστης Τσάγκλας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης