Έστειλαν ασυνόδευτο καπνό για... ναργιλέ στα Χανιά!

Το δέμα είχε μέσα επτά κούτες των δέκα πακέτων η καθεμία με καπνό για... ναργιλέ συνολικού βάρους τριών κιλών και 500 γραμμαρίων

Το δέμα που μεταφέρθηκε στην αποθήκη ασυνόδευτων στο λιμάνι των Χανίων το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά τον κατάπλου του πλοίου της γραμμής από τον Πειραιά, κρίθηκε ύποπτο από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου και τέθηκε υπό επιτήρηση.

Μόλις εμφανίστηκε ένας 60χρονος αλλοδαπός και ζήτησε να το παραλάβει, ακινητοποιήθηκε και το δέμα ανοίχτηκε για να αποκαλυφθεί ότι είχε μέσα επτά κούτες των δέκα πακέτων η καθεμία με καπνό για... ναργιλέ συνολικού βάρους τριών κιλών και 500 γραμμαρίων και μία συσκευασία με καπνό για ναργιλέ βάρους ενός κιλού και 22 γραμμαρίων!

Τίποτε από αυτά δεν έφερε την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν για να παραδοθούν στο Τελωνείο Χανίων, ενώ ο 60χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. Η έρευνα για την ταυτοποίηση του αποστολέα του δέματος συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr