Έκλεψαν τρία κυνηγόσκυλα στο Καρπενήσι

Έκλεψαν τρία κυνηγόσκυλα στο Καρπενήσι

Τα τρία σκυλιά βρίσκονταν μέσα σε έναν ιδιόκτητο περιφραγμένο αγροτικό χώρο

pointer
Την δράση κυκλώματος που κλέβει πανάκριβα σκυλιά εκπαιδευμένα στο κυνήγι και τα μεταπωλεί σε ανυποψίαστους κυνηγούς, ερευνούν οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία ενός κατοίκου του Καρπενησίου ότι άγνωστοι έκλεψαν τα τρία κυνηγόσκυλα που είχε μέσα σε έναν ιδιόκτητο περιφραγμένο αγροτικό χώρο.

Το θύμα αντιλήφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ότι τα σκυλιά του είχαν εξαφανιστεί και αμέσως ενημέρωσε τους άνδρες της Ασφάλειας, στους οποίους έδωσε την περιγραφή των τριών ζώων. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο η δράση παρόμοιων κυκλωμάτων χρονολογείται εδώ και πολλά χρόνια στην Στερεά Ελλάδα και είναι δύσκολο να εξιχνιαστεί, καθώς τα κλεμμένα κυνηγόσκυλα καταλήγουν σε άλλες περιοχές της χώρας.

*** “Θεριακλής” ήταν ένας νεαρός Έλληνας που διέρρηξε ένα κατάστημα στην κοινότητα Χρυσοχώρι της Καβάλας και, εκτός από τα χρήματα που βρήκε στην ταμειακή μηχανή, άρπαξε από το εσωτερικό του και διάφορα καπνικά προϊόντα. Ωστόσο, ο 31χρονος δράστης ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Νέστου και εντοπίστηκε την Πέμπτη στην Χρυσούπολη, όπου συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης